Denna morgon, ett liv 

Kära nån vilken morgon. Den började med att vi kom upp lite sent. Jag är så inne i min pågående kampanj på jobbet att jag sover ganska dåligt. Jag vaknar liksom klockan tre och kommer på att jag borde fixa en film som utgår från radioreklamen och hur gick det egentligen, kunde nån fota i Göteborg osv. Det är helt ok, jag älskar att få gå upp i jobbet under en period och när maj är slut tar jag semester och varvar ned igen. Men jag, som brukar vara morgonpigg, är som tröttast vid sju och när jag ska lämna betyder det katastrof om vi inte kommer upp då. Bäst är det om vi går upp 6.30 och jag gör mig klar snabbt så jag kan hjälpa dem sen. 

Innan frukost behövde det barn som fortfarande har blöja om nätterna duscha och när han var klar hoppade barn två in och under tiden jag plockade fram handduk till henne satte den nyduschad flingor i halsen och fick panik och behövde tröstas och sen ville han prompt klä sig själv för det kan han nu nämligen. 

Först tog han en collegetröja med dinosaurier, sen en randig tjock velourtröja utanpå och över det en luvtröja för det är viktigt med fickor faktiskt. 

När båda borstat tänderna och vi äntligen skulle komma iväg, megasena, kom sonen på att det är så kallt ute och han måste ha sina vinterskor och vem är jag att neka honom det i den här pågående istiden? Vi gick väl ned i källarförrådet och hämtade upp dem. Kom till föris en timme sena. 

Ändå stolt över att jag inte stressade dem, det är det sämsta jag kan göra för det är som att trycka på en ultrarapidknapp. Och jag skulle ändå gå och sätta mig i väntrummet hos läkaren och barnen är ute vid den tiden så vi störde ingen verksamhet. Men efter sommaren är det skoldags och då behöver vi sätta riktigt bra rutiner för att det ska funka. 

Fick för övrigt frikort hos doktorn idag (gjorde ju sån där dygnsmätning av blodtrycket för ett tag sen, det var förresten helt ok, men då krävdes ju några besök) och min man har också frikort pga sitt eventuella diskbråck. Riktigt fräscha personer i slutet av sina 30! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.