Det var jul 

På julafton fixade vi lite hemma på förmiddagen. Jag och Juni skulle gå till kyrkan kl 11 men hon var så trött så istället tog jag barnen på en promenad längs sjön medan Martin åkte och stödhandlade lite.  


Vid 16 kom mina föräldrar och syrran + Johan. Vi hade inte fått tag på nån tomte så Martin bytte om lite snabbt och knackade på. Sen åt vi tournedos med potatisgratäng, pepparsås och sallad och senare ostar och chokladfudgekakan. En mysig julafton. 

På juldagen sov jag middag med barnen. Sen var vi hos Sara & Johan på middag, tillsammans med mina föräldrar och Erik & Joséphine. Vi försökte komma överens om ett resmål inför nästa jul då pappa fyller jämnt. Jag röstade på Las Palmas. 

Sen blev det annandagen och jag tog med barnen på rean. Köpte en klänning till mig och en t-shirt till Martin. Sen åt vi tacos, Martin jobbade både juldagskvällen och annandagskvällen. 

 
Igår började jag dagen med att baka morotsfrallor med havregryn till frukost. De blev så sjukt bra!  


Jag och Arve stannade hemma och vilade middag när Martin och Juni åkte till badhuset. Sen rensade vi bland kläder och förvaring. Jag lade upp 16 auktioner på Tradera. Det kom snö så vi tog en kort promenad runt huset innan det var läggdags. Sen somnade barnen på nolltid ovanligt nog och jag och Martin såg ikapp två avsnitt På Spåret. 

Idag har jag och barnen åkt pulka, Arve har sovit middag alldeles för länge och Juni ska få baka kokosbollar. 

  

3 reaktioner till “Det var jul ”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.