EFIT kl 12-13

Jag åt snabbt eftersom jag skulle bli uppring på Skype 12.30. Men intervjun är försenad så nu har jag hunnit med två punkter till på min lista och att bläddra igenom min RSS-läsare. 

Jenny skriver så fint om skolstarten och jag tänker på alla jag känner som fick barn 2011. Vilken stor åldersskillnad det kändes som, när Juni (född i mars) var ett halvår när en annan bebis föddes på hösten. Men nu är det dags för elvorna att börja förskoleklass. 

Juni kommer nog, precis som Jennys barn, att känna noll av barnen i sin nya klass. I en gigantiskt stor skola. Vi har inte fått besked om var hon hamnar än, men förmodligen blir det den närmaste kommunala skolan. Det där med att man får välja skola är ofta lite nys, när många barn ska få plats får ofta närhetsprincipen styra. Och det får bli bra, måste bli bra. 

3 reaktioner till “EFIT kl 12-13”

  1. Jag tänker samma! Så många barn som jag är förvånad över att de inte börjat skolan ännu för de verkar så mycket äldre än Fimpen.

    1. Och för min del har jag inte hängt med i att de som fyller sent faktiskt också fyller sex år i år. Att månaderna liksom har jämnats ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.