En bra dag

Igår kväll tappade jag det. Vi hade varit på en superfin middag hos K&N (buffé med varmrökt lax, tusen tillbehör och en ost jag nu känner mig närmast besatt av – Allerums långlagrade skotsk cheddar) men sen tog det ovanligt lång tid att lägga Arve och efter det åkte jag och hämtade vår packning (vi är fortfarande på resande fot så att säga) och allt var en enda röra av olika väskor och kassar och det blev mörkt innan Juni somnade och jag var irriterad på Martin och hann inte springa. Så sur! 

Sen blev natten bra och idag har jag sovit middag med A (40 min sov jag, vilken lisa för själen), sprungit 8 km (tack och lov snabbare än den katastrofala rundan i söndags, gör inte precis några framsteg just nu), varit på massage (den var fantastisk), organiserat om all packning och haft en allmänt fin dag. Nu ska M jobba några dagar till och sen åker vi hemåt. 

 

5 reaktioner till “En bra dag”

 1. Hög igenkänning på irritationen. Röra+inställda planer gör mig galen!
  Idag ska jag till doktorn och kolla om jag kan fortsätta springa. *viskar* På sistone har det känts som att hela insidan trillar ut ?. Har glömt att man liksom måste knipa jämt. Gaaaaahh!

   1. Jo det gick fint. Phew! Ett par veckors springvila med intensiva knipövningar och gym istället. Jag känner redan stor skillnad.
    Men alltså paniken! Och så är jag lite irriterad att man ska behöva knipa jämt. Jag hatar knipövningar ju. Men jäjä. Kvinnans lott osv. Bara att görat.
    Men glöm inte. Man får räkna med knipövningar till springträning. Typ lika många minuters knip som kilometer man sprang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.