En fredag

Igår jobbade jag hemifrån och njöt verkligen av det. Jag lämnade barnen på deras förskola och skola och sen satte jag mig i soffan med datorn. Jobbade ostört fram till lunch. Då mediterade jag (med appen Headspace) i tio minuter och sov i tio. Åt lunch framför Ellen DeGeneres. Jobbade en timme till. Sen duschade jag och körde till Askersund för att representera jobbet på en konsert som började klockan 19.

Hallå vad Askersund var idylliskt. Det kanske var snötäcket som låg över den tysta stadskärnan, med gamla hus där det lyste mysigt i fönstren? Men det såg hur som helst väldigt fint ut.

Sen körde jag hem igen. Det tog fyra timmar pga snö och halka. Det hade såklart varit smartare att ta tåg men jag ville verkligen vakna hemma lördag morgon och inte behöva sova på hotell just denna helg.

Lyssnade på en gammal spellista och sjöng högt till Mariah Carey och Markus Krunegård så det gick ändå ganska snabbt. Ja, det var den dagen, det.

2 reaktioner till “En fredag”

  1. Mina föräldrar har sin sommarstuga utanför Askersund och det är en helt fantastisk liten stad. Ännu mer idylliskt på sommaren, jättefint i lilla hamnen som då är full av glasskiosker och uteserveringar. En riktig liten pärla att besöka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.