En liten spruta aoooo

Innan jul ska jag på tre resor: till Warszawa med Anna och Lina, till Kenya på jobb och till Prag för att fira min pappas födelsedag.

Idag fick jag hjälp av en van resenär: min syrra. Hon skulle nämligen också ansöka om visum till Kenya så vi fixade det samtidigt, och sen följde hon med mig när jag fick de första vaccinsprutorna. Alltså twinrixen, aj?

Det är så mycket höst på den här bilden som jag fick ta till visumet. Håret frissigt, ojämn hudton med solpuder. Som ett riktigt mug shot.

4 reaktioner till “En liten spruta aoooo”

  1. Twinrixen gör ont. Har tagit två sprutor. Fick en konstig allergisk reaktion av andra. Efter en vecka, en stor röd ring på armen som kliade. Väldigt skumt!

  2. Hanna! Du som verkar så duktig på karriärandet ? Kan du inte skriva ett jobbsökarinlägg, hur man gör för att få de roliga och coola jobben:) Jobbar som kommun-kommunikatör nu och jag ser ju (smygkollat på LinkedIn) att du också gjort det en gång i tiden? Jättekul jobb, men jag är så redo att gå vidare nu. Har jobbat i på samma place i tre år och byggt upp en verksamhet från grunden och chefer etc är supernöjda men mina jobbansökningar verkar åka in i ett svart slukhål. Hur gör en i denna mördande konkurrens?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.