Everything is borrowed

Jag sitter på pendeln och visualiserar att The Streets spelar Everything is borrowed på Way out west i sommar. För visst måste de boka honom? Hoppas.

Om jag dör hux flux så vill jag att den spelas när ni går ut ur kyrkan efter ceremonin. Alla är bjudna! Men det är kuvertavgift på begravningsmaten, allt överskott går till en fond för barnen. Löjrom och prosecco blir det. Svarta kläder. Nån bästis får projektleda den digitala produktionen av en minnesbok där alla kan berätta nåt minne om mig, med foto och sånt, den boken sparas sen till barnen. Ja, det var väl bara det. Ingen gravsten förresten. Om man ska prata med mig kan man göra det var som helst, jag lyssnar om jag kan.

(Hoppas jag blir 101 år och dör hux flux, helt klar i huvudet. Lägger mig i sängen och somnar in för alltid. I så fall behöver ingen göra en minnesbok.)

Jaha annars då? Vad ska ni göra i helgen? Undrar seriöst alltså.

Nu är pendeln framme i Spånga, hej så länge!

PS jag lyssnar på en spellista från 2009. Ungefär 1/3 av låtarna är genialiska, 1/3 helt ok och 1/3 vet jag inte vad jag tänkte när jag lade till. Men det är ju åtta år sen och jag tänker av princip låta den vara oförstörd. Åtta timmar nostalgi.

15 reaktioner till “Everything is borrowed”

 1. Bra begravning! Jag vågar inte ens gå dit i tanken, till min egna begravning.

  Min morfar dog i höstas, 101 år och helt pigg. Allas dröm på hemmet där han bodde var att bara få somna in lugnt och stilla, det var liksom det heta samtalsämnet.

 2. Och idag ska jag signa jobbkontrakt (tjoho), imorgon kommer kompisar och hänger och på söndag ska jag ta med Charlie på bowlingkalas.

   1. Ja, så himla glad. Ledsamt att mammaledigheten är över (har sparat dagar dock) men så pepp på det här nya jobbkapitlet!

 3. Ska träna och prova ljusterapi för första gången idag (ironiskt nog strålar solen helt plötsligt just idag, inte för att jag klagar iofs..), på kvällen äta ute med vänner och lör-sön åker jag och hälsar på en kompis och hennes ganska färska bebbe, ska bli så sjukt gosigt!

 4. I kväll tror jag att jag bara ska tända en brasa, chilla. Min man ska på aw.

  I morgon ska jag på bio med min mamma, vi ska ta ett glas på stan och sedan ska jag hem och gå på middag med min familj.

  Vad ska du göra Hanna?
  Fundera inte mer på din död? eller? Själv kan jag nästan förgås av dödsångest och funderingar på vad som händer efteråt.

  kram

  1. Vad mysigt, det gör du rätt i. Och umgås med mamma skulle jag vilja göra mer. Bra prio.

   Jag ska hänga med familjen. Imorgon har Juni cheerleading, sen ska vi till Etnografiska med jobbet (de som vill, det är väl typ 4 familjer som dyker upp). På söndag ska vi ha barnvakt ett par timmar och jag försöker komma på vad vi ska hitta på…. svårt.

   Jag tänker väldigt lite på min egen död faktiskt. Hoppas såklart att jag inte drabbas av något hemskt, men förväntar mig nästan att jag ska få leva i åtminstone 40 år till. Kram <3

 5. Idag är min man på begravning för en kompis son som dog hastigt i 20-årsåldern 🙁

  Resten av helgen blir nog lugn som alltid. Imorgon kommer svärmor hit från Spanien o stannar några dagar och på kvällen kommer några kompisar för några öl o pizza.

  Sedan tar nog barnen hand om det mesta av sysselsättningen.

 6. Hanna! Skriv mer om musik! Vilka var dina topp tio-låtar 2017? Vilka artister tror du på 2018? Älskar din musiksmak.

  1. Åh vad kul! På rak arm var I feel it coming med Weeknd min absolut bästa låt. Jaja den släpptes 2016 men ändå. Återkommer i ett eget inlägg med resten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.