Grått nytt hår

Jag tycker att årets mesta nystart sker efter semestern, i augusti. När skolorna börjar. Och folk har glömt bort koden till datorn, har bruna ben och semesterminnen. 

Vid nyår har jag väldigt lite nystartskänslor. Jag tänker visserligen att jag borde ha hunnit organisera färdigt i klädkammaren, att det vore fint att börja det nya året med ordning och reda. Så blir det inte, men eftersom vi har nyårsmiddag hos oss kommer det i alla fall vara dammtorkat och nytvättade golv och städade badrum. Alltid något.  

Har ni något nyårslöfte eller kanske något ni vill göra annorlunda nästa år? 

4 reaktioner till “Grått nytt hår”

  1. Hihi. 2016 gav mig grått nytt hår. Hoppas det blir ett lugnt 2017 utan död och elände i familjen. Det är nog bara det jag önskar. Allt annat är oviktigt. Fast en organiserad garderob hade ju suttit fint…

  2. jag ska kämpa på med springet och försöka komma in i det igen. bästa sättet jag hittills kommit på är att springa på band samtidigt som jag kollar tv-serier. så tänkte kolla marcella och GOT tills jag fått upp kondis nog att springa ute typ en mil utan musik eller tv-serie. det är mitt mål. vet inte ens riktigt varför – liksom varför är det finare att springa än att promenera som jag älskar? men vet att highen efter spring sitter i längre. så därför.

    1. Haha vad roligt, jag behöver ha exakt samma mål. Martin har anmält oss till Tunnel Run och där får man inte ha hörlurar. Jag fick direkt panik såklart, springa en mil utan musik? Måste också köpa en pulsklocka antar jag, för att hålla koll på tempot. Har du band hemma? Jag har försökt kolla på serier på mobilen men det blir så liten skärm när man springer samtidigt. Kanske att det är grejen för mig ändå. Med band tappar man ju inte farten heller, vilket jag gör utan musik utomhus. Heja oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.