Hej 2017

Igår åkte vi till Ågesta och gick i skogen, sen fick barnen äta plättar innan vi åkte hem och lagade mat och städade hysteriskt. 

Eller, det var faktiskt bara städningen som var hysterisk. Martin lagade tex mex med goda såser och röror, hummer, lammlägg, oxfilé, nån veg med olika svampar och pumpa och hembakta tortillabröd i lugn och ro, medan jag for runt med dammsugaren och svor. Lite stereotypt. Men är man gift med en fd kock så är man. Och jag fick de godaste margarithas jag druckit. 

Det var en fin kväll, de fem barnen höll sams oväntat bra och både Arve och Juni var vakna till tolvslaget. Mysigt! 

Idag åkte vi till 800 grader och åt kebabpizza med tomatsås, fior di latte, lamm, shirazamajonnäs, rödkål, mynta och persilja. Sen gick vi till Vasaparken. 

Nu har vi precis avslutat årets första dag med en liten konferens eller om man hellre kallar det typ utvecklingssamtal. Mellan mig och Martin alltså, barnen sov gott. Jag älskar när man hinner prata förhållande, planer, känslor, mål, familjen, boende, drömmar osv, på ett ändå ganska strukturerat plan. Nä, nu måste jag sova för imorgon ska jag jobba, men jag har en glad känsla i magen. Så otroligt förtjust i den här. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.