Hej från Riverside Götet

Jag och min kollega Johanna är i Göteborg för att vara med på kvällens Books & Dreams. Johanna ska berätta om vårt arbete i Sydsudan och jag ansvarar för allt praktiskt, köra bil, ställa upp monter osv. Mycket bra fördelning tycker jag. 

Vi har precis kommit till hotellet, jag har tvättat håret och borstat tänderna och nu ska jag ligga i sängen och jobba en dryg timme. 

Imorse skulle jag försöka få in Junis cykel tillsammans med montern i bagaget. Jag muttrade/skällde så argt på cykeln att Arve blev ledsen ? Men det var, som synes, omöjligt. 

Det slutade med att jag packade om så att cykeln fick åka inklämd i baksätet istället. Sen tröstade jag Arve med att jag bara var arg på krånglet, lämnade barnen, hämtade Johanna och körde 48 mil. 

Med det ville jag säga att jag känner mig extra värd den här hotellhärligheten nu. 

2 reaktioner till “Hej från Riverside Götet”

  1. Haha, förlåt, men vet du vad som är lite extra roligt med inlägget ovan, det om att du är bra på att köra i bil? Det är att du på bilden sist i det här inlägget står i mitten av två p-platser. Haha. Förlåt, men lite skojigt är det.

    (Och jag är förstås helt bombsäker på att du är en bra förare. Det är inte så jäkla enkelt att köra i nya städer etc., men jag tänker att så länge man inte hetsar och så vidare så är man förlåten små misstag,)

    1. Hahahaahsh det är faktiskt vår parkeringsplats i garaget och de målade väl fel från början så de gjorde om platserna. Lovar att det är två kritvita streck runt om bilen!

      Håller med om att man är förlåten så länge man inte hetsar. Eller kör mot enkelriktat på motorväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.