Helloooo

Ikväll lämnade jag hemmet endast iklädd bikini, badrock och Birkenstock och så kvällsbadade hela familjen. Det hade jag lagt in en bild på om inte en himla pedofil förstört allt (om ni undrade varför jag slutade blogga ett tag där i våras pga ”kommentarer”, det var alltså ingen random näthatare. Enough said om det.). 

Jag är så trött på att män ska förstöra! Vid 20-tiden ikväll gick jag ut och sprang, men efter drygt två kilometer var det nästan mörkt ute. Jag sprang längs sjön, på strandpromenaden med lummiga snår runtom, men vågade inte fortsätta utan vek av upp på en cykelväg så rundan blev jättekonstig och kort. Men man vill ju inte ”utsätta sig för farliga situationer”, springa med lurar på ödsliga vägar. Jag kunde liksom se mig själv utifrån, flåsande med den ödsliga sjön i bakgrunden. Så trött på att behöva vara rädd, att det liksom är ett naturligt inslag om man som tjej rör sig ute ensam efter mörkrets inbrott. Jag vet att många killar är rädda för att bli rånade och sånt, men att de skulle avbryta en löprunda för det? Knappast va. 

Nä, nu ska jag läsa några sidor Beckomberga innan det är dags att vika in hovarna och slå igen korpgluggarna. 

Godnatt! 

Ha! Nu kom jag på att jag kunde redigera lite. Enjoy min badbild!

 

21 reaktioner till “Helloooo”

 1. Det är så himla tråkigt att man ska springa omkring och vara rädd :(! Det gör jag med. Springer bara med kompis i skogen, annars håller jag mig på trottoarer och cykelbanor…

  Å på riktigt, en pedofil? Va läskigt!

  1. Ja, tyvärr 🙁

   Jag ska också springa på cykelbanor framöver, åtminstone när det närmar sig skymning. Så tråkigt bara, vi har ju världens finaste strandpromenad.

 2. Jag är också rädd. Vill helst springa i skogen eller i en park. Det blir mer fokus då, än när det är bilar och mycket runtomkring. Vill gärna springa på kvällen när det är svalare/jag har tid. Men jag vågar inte.

  Så jag förändrar mitt liv efter det. Så jävla skit alltså.

  Pepp för att du sprang! Jag har tappat glöden lite. Men ska på det nu igen 🙂

  1. Ja, så hemskt att man anpassar sig. Jag har också tappat glöden, tror jag satt upp för höga mål? Men snart kanske det känns kul igen. Heja dig!

 3. Men jaaaa, att alltid känna sig som nåt villebråd. I somras joggade jag min vanliga runda sen många år på landstället men blev totalt nervig och drog mig för att komma iväg, avbröt och sprang hem igen (mitt på dagen!). Har aldrig känt så förut. Och det här var flera veckor innan det hemska mordet, så det kändes ju väldigt creepy. Blir så arg när jag tänker på hur kvinnors utrymme inskränks på alla sätt hela tiden.

 4. Åh fy faan för anledningen till bloggpausen.
  Och allt det andra.
  Usch.
  Men hurra för dig ändå! Hurra!

 5. Springer numer bara på löpband på gymmet. Förut älskade jag milspåret på Kilene men kan inte tänka mig att springa där nu, så tråkig och icke-okej utveckling! 🙁

  En pedofil Hanna!! Det var det värsta jag hört, finns inga ord tillräckliga….. Fy!

  1. Men springer du inte ens det milspåret på dagtid, typ helger? Det gör jag varje gång jag är hos mina föräldrar, tycker det känns ganska tryggt ändå.

   Nej, jag vet. Jag har alltid hävdat att det finns så många bilder på barn på internet att risken för att jag skulle drabbas är typ obefintlig. Så tråkigt att behöva uppleva det.

  2. Neeej, det var ju prat om nått överfall där en midsommar för några år sedan. Kommer inte ihåg hur det var med det där men sedan dess har det känts olustigt att springa där, särskilt milspåret då det känns som att man är så himla långt bort….. Men jag har alltid varit lite räddhågsen av mig och särskilt på senare år (sen jag blev mamma) nu ser jag en katastrof i varje situation typ…. :/

  1. Coolt. Tack och lov förhoppningsvis inte runt knuten utan ”bara” på nätet, men har ju varit ganska misstänksam mot skummisar senaste halvåret.

 6. Ja fy faan. Jag är så himla trött på det. Det har ju på ett sätt alltid begränsat, iaf mig. GAH. Blir galen.

 7. Fy sjutton för pedofiler! Jag bor på landet och springer med en viss rädsla men övertalar mig själv att ingen står och väntar på att någon eventuellt ska komma förbi just idag.

  Pedofiler är jag livrädd för! Törs knappt lägga ut bilder på min dotter på Facebook och Instagram trots att jag bara har mina närmsta vänner där. Jag hoppas att er pedofil har åkt fast och att det inte upprepas.

 8. Fy fan för vidriga män! Hatar verkligen att inte känna mig säker när jag vill ut och springa nåt spår ute i skogen. Kilene och Skutis är ju så fina. Och jag springer helst själv så för det mesta blir det en massa varv runt Gubbholmen = tråkigt!

  F.ö. Så rolig bild!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.