Himlen kan vänta

Vi skulle egentligen ha åkt till Alicante i övermorgon, hela familjen. Men eftersom Martin behöver operera sin rygg fick vi ställa in resan. Det är såklart inte synd om mig i sammanhanget, det måste vara fruktansvärt att ha så ont som han har. Men jag är ändå lite besviken, hade sett fram emot en vecka med Martin och barnen. Och eftersom det tydligen inte finns nån reseförsäkring kopplat till Amex SAS Eurobonus (hur sjukt? vi har reseförsäkring i alla andra kort) och vi missade det när vi bokade så får vi inte tillbaka några pengar. 

Ok, jag har väl inte precis nån rätt att gnälla eftersom jag vann den där resan till Kos. Dessutom var jag på Lotta Grays releasefest för boken Himlen kan vänta ikväll. Skräcken att en tumör kan växa inuti en människa i månader eller år innan man upptäcker den. Så fruktansvärt otäckt. Och sånt som ger perspektiv på en inställd resa. 

Lotta är ambassadör för Läkarmissionen och en fantastisk person på många sätt. Här intervjuas hon av Carina Nunstedt.

10 reaktioner till “Himlen kan vänta”

 1. neeej men vad tråkigt, går det inte ens med läkarintyg? Kan ni sälja resan – går det att byta resenärer?
  Kram

  1. Nej, inte med läkarintyg, har provat och verkligen ansträngt mig. Ja, för typ 1000 kronor per person. Det kostar 3000 kr om vi vill boka om till annat datum. De får helt enkelt brinna inne. Så trist.

 2. Trist. Du råkade inte ha ett utökat reseskydd i din hemförsäkringen? Eller att det ingår i redan befintlig reseskydd?

 3. Ja ibland kommer ju livet emellan. Cancer är så hemskt och skrämmande. På två veckor fick vi i våran familj som fullt friska till att få två cancerbesked(.Min far och bror )Livet kan ändras så snabbt. Så vad spelar lite pengar roll i jämförelse med att man får vara frisk.

 4. Men så sjuuukt tråkigt ändå! Men visst att det hjälper att sätta allt i perspektiv, det är du bra på. Fast ändå okej om du vill bröla rakt ut ett slag.

 5. En lite orelaterad fråga, men visst var ni på Cypern nyligen? Hur gjorde ni med transfer med barnen? Vi har också tankar på att åka till Cypern i höst med vår 3-åring, men det verkar som att resebolagen tycker att barnen ska sitta lösa i bussen. Hur gjorde ni?

  1. De satt lösa i bussen. Det gör de även när vi åker buss i Stockholm ibland, om det inte finns. Jag som är hysteriskt noggrann med bilbarnstol och har en sexåring som åker bakåtvänd forfarande och aldrig skulle ta taxi utan stolar har tydligen nån gräns som gör att risken i buss enstaka tillfällen får vara ok.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.