Hur tänkte jag nu?

Vi åker till Karlstad över helgen och där är det middagar, påskparad, ett barnkalas och så ska jag försöka springa. Jag är tokig i påsk, denna kravlösa, gula och härliga högtid. Men behöver ändå styra upp lite inför helgen. 

Juni får ha kalas både i Karlstad och i Stockholm eftersom hon fortfarande umgås med ett par kompisar som bor där. Det blir ett väldigt litet kalas, men jag tänkte att vi skulle ha nåt påskäggsletande i farmor och farfars trädgård som nån slags avslutande aktivitet, istället för fiskdamm. Eftersom alla påskägg var slut på Willys fick jag nån känsla av att det kunde ta slut på VARENDA butik så jag passade på att handla ett gäng på lunchen. Men hur tänkte jag då? Ska alltså dra runt på den här kassen plus handväska plus dator när jag och Astrid ska på Bananas och Södra Teatern ikväll? Åååå, så trött på mig själv nu. 

 
Ni vet förresten att man kan betala Situation Sthlm med Swish nu? Känns extra bra när man kollar på Springfloden. Närå jag är trogen köpare sen länge, det är en bra tidning. Inte minst när Liv Strömquist medverkar såklart. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.