I väntan på Homeland

Hej, här ligger jag i soffan och kollar på tv. Så här nära julen gäller det att maxa julstämningen och lite säsongsbetonad reklam gör väl susen tänker jag, har inte Coca cola gjort nån ny i år eller? Nån för Samarin borde man väl få se i alla fall. 

Jag har bakat frallor och lagt barn och dammsugit och väntar ivrigt på att M ska komma hem från jobbet. Han jobbar kontorstider nowadays, men eftersom han oftast både lämnar och hämtar på föris brukar han hoppa in en kväll då och då. Jag är uppspelt över säsongsavslutningen av Homeland, det är så spännande nu så jag hoppas verkligen att han kommer hem innan korpgluggarna trillar igen på den här tröttisen. Orkar nog vänta nån timme till i alla fall, det är sjukt mysigt att ligga i soffan när barnen somnat, jag gör aldrig det när jag är ensam hemma eftersom jag oftast har nåt att fixa med, jobbar lite eller går och lägger mig. Intresseklubben antecknar febrilt. Borde göra det oftare känner jag.

I tisdags hade vi bokklubb, vi sågs på Bistro Bon och hade läst Hemligheten av Dan Josefsson. Den var helt ok, jag tycker att anknytning är intressant, dock kanske inte så mycket i förhållande till att träffa nån och starta en hållbar relation som just den boken fokuserar mycket på. Men ändå kul att ha läst och bra diskussioner. Här är gänget, i Books & Dreams. Älskar bokklubben.  


Haha, ”KROGEN”. Jaja, det stämmer ju.   

Nä, nu får jag väl drämma på en film om han aldrig lyckas komma loss. Enter: Fifty shades of Grey. Men vi ses!

2 reaktioner till “I väntan på Homeland”

  1. Jag har ”Hemligheten” hemma på lut, just för att läsa om anknytning i kombination med relationer (hemläxa kanske det kan kallas). Får väl ta tag i den nu över jul/nyår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.