Imse vimse

Hittade en gigantisk (med svenska mått mätt) spindel i köket förut så nu känner jag mig inte längre trygg i mitt eget hem. 

(Häromdagen sprang jag förbi en stor snok och en lång kopparorm/ödla utan problem, spindlar och kryp däremot, blä. Rimlig man är.)

8 reaktioner till “Imse vimse”

  1. Min faster hävdar att en antingen är rädd för ormar ELLER spindlar, typ aldrig båda. Stämmer för mig som är livrädd för kryp men tycker ormar är ganska oförargliga (även om jag såklart skulle lägga benen på ryggen om nån kobra kom farande men den orimliga rädslan saknas)

  2. Själva plockade vi en råtta under diskbänken. Där jag slänger skräp VARJE dag. En råtta.. Trodde jag var tuff.. det var jag inte

  3. Svensk husspindel? De kommer in hos oss i augusti varje år. Vidrigt. Så stora att det är djupt obehagligt att döda dem men omöjligt att låta bli.

  4. Det här är så obehagligt att jag nästan inte vill berätta det, men jag har varit med om att kolla på tv och se en skugga röra sig över golvet. Det visade sig vara en spindel så stor att den alltså kastade en rejäl skugga – och när jag slog ihjäl den med fjärrkontrollen blev den nedfläckad med spindelblod. Fy!

  5. Åh jag är tvärtom. Klarar spindlar ganska bra men är hysteriskt rädd för ormar. Tycker till och med maskar är superläskiga men försöker lära mig hantera det pga trädgård och barn!

  6. Tack för stöttande kommentarer hehe.

    (ps maskar och sniglar och sånt, fy vad äckligt, det absolut värsta samtalsämnet vid middag tycker jag – alltså, om man skulle lista samtalsämnen man blir äcklad av)

  7. För en liten stund sen låg jag här i soffan och pratade i mobilen, kände att nåt nuddade min arm…en spindel modell större. Inte alls speciellt härligt. Jag är inte rädd för kryp/djur, men när en sån kommer och hälsar på mig i soffan: inte ok! Var kom den ifrån liksom? Hur länge har den varit här? Har den familj/kompisar med sig? Så många frågor som jag inte vet om jag vill ha svar på egentligen. (Sorry för lite svamlig kommentar…skyller på den sena timmen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.