In my dreams, baby

Häromnatten drömde jag att jag var gift med dr John Carter och att jag hade rött hår. Älskade ju Cityakuten, men JC är inte exakt min typ. Däremot så sugen på att färga håret nu. Synd bara att utväxten blir så himla tråkig med det röda? 

För övrigt har jag en himla blåsa i munnen (borde egentligen inte klaga för minns knappt när jag hade en blåsa senast och har aldrig haft munsår men nu klagar jag ändå) som är GIGANTISK, jag är supersvullen på halva underläppen och då sitter den ändå en bit ned på insidan. Det gör liksom ont att dricka vatten. Jag har hoppat över frukosten men tänker plåga i mig lite lunch för att ej förgås. I eftermiddag har jag en tandläkartid (i ett annat ärende, nämligen att göra skenor till tandblekning), han kan säkert se om det är inflammerat eller så, tänker jag. Jag har fått bra tips om att gurgla flytande Alvedon, äta honung och testa Oralmedic. Hoppas detta går över snart.

Mvh

Skärmklipp

 

6 reaktioner till “In my dreams, baby”

  1. Har haft samma typ av blåsa. Brukar få blåsor ibland vid nedsatt immunförsvar osv men den här tar priset ! Har haft i en och en halv vecka. Har bytt till tandkräm zendium, gurglat corsodyl och smetat på allehanda geler från Apoteket. Att något så litet kan ha sådan påverkan! Bort med dem!
    Hoppas din också ger med sig snart! Kram

  2. Tips: det finns (fanns?) en salva på apoteket, som man är tvungen att be om för den ligger inte framme. Den är smärtstillande och funkar bra. Jag har inte använt den på flera år och minns inte namnet, men det var en dyr pyttetub och den hjälpte just mot blåsor i munnen. Personalen borde veta vilken det är om den fortfarande säljs.

  3. Kan det va afte? Det har jag haft i tid och evighet. Gör JÄTTEont och vill gärna komma flera stycken samtidigt på olika ställen i munnen så att det blir extra svårt att äta utan att grina ihjäl sig samtidigt. Zendium och Corsodyl har du redan fått tips om, de är bra. Oralmedic har jag inte vågat pga smärtan och priset. Vet inte om föregående menar Kenakort-T-salva..? Den va super! Dock har den ju såklart slutat tillverkas och var på recept. Har egentligen inte nåt speciellt tips men jag vill bara tala om att jag lider med dig. Hade en innanför överläppen, med redig fläskläpp som följd, som precis börjat läka ihop. Hoppas din snart ger med sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.