22 reaktioner till “Jag har svaret på allt?”

 1. Kuuuul! Hanna, som nybliven hundägare som snart kliver in i hösten: praktiska, snygga och vätetåliga kängor? Har du något gött förslag? Kram

 2. Visst är du någon form av kommunikatör/informatör? Vad har du för utbildning. Är det galet att skola om sig när man som jag är 36 år?

 3. Oh, då ska du få ge mig livsråd! Situationen ser ut som följer: Jag och min man bor i en trevlig stad där även hela hans familj finns (som vi älskar att umgås med). Mitt jobb inom forskning, som jag också älskar, är dock i en annan stad en och en halv timmes resväg bort. Dvs tre timmar pendling om dagen. Liknade jobb finns ej i hemstaden. Min man pendlar också fast åt andra hållet, dock mycket kortare, samt har större förutsättningar att hitta nytt bra jobb. Nu har vi nyligen fått barn och jag är föräldraledig. Men hur gör vi sen!?
  1. Jag jobbar kvar, vi bor kvar, vi får antagligen hjälp av farföräldrar med avlastning men jag missar massor av tid med mitt barn.
  2. Jag försöker byta jobb till något närmre men som ligger inom ett helt annat område trots att jag egentligen vill fortsätta på det jag har nu.
  3. Jag drar igång projekt jätteövertalningskampanj för att få min man att gå med på att flytta samt byta jobb.
  4. Alternativ jag inte kommit på än pga låst i mitt tankemönster!?

 4. Älskar att höra om andras vardagsrutiner lämning/hämtning för att få ihop livet!

 5. Du verkar (som jag) läsa sjukt mycket bloggar. Vilka är dina bästa… 20?

  Berätta mer om era planerade resor! Var, varför, hur, när?

  Hur mycket av din arbetstid använder du till att jobba och hur mycket fulsurfar du?

  Hur tror du att en utomstående 20-åring, 40-åring och 65-åring skulle se på dels dig och det liv du lever samt se på din familj?

  Hur går det med Martins rygg?

  Hur ser du ut klädmässigt i höst?

  Ditt bästa kändisskvaller!

  Puss och kram, du är bäst!

 6. Jennys fråga nummer 3, så oerhört brännande och känslig, upplever undertecknad! Alltså om jag skulle va tvungen att svara på den.
  Älskar både Hannas och Jennys generösa bloggar!
  Har inga egna frågor, puss.

 7. ÄNTLIGEN!!!!

  VAD ska jag skriva om i c-uppsatsen?
  Och VAR ska jag söka praktik?

  Tack Hanna!

 8. Hur känner du kring att få ihop livet med barn kontra utelivet? Du verkar få till rätt många utekvällar, är det för att ni har grymma barnvaktstillgångar eller för att ni växelkör och kanske inte har så mycket tid i soffan samtidigt du och Martin?

 9. Hur går det med träningen? Du sprang massa förut. Har du slutat med det eller gör du det i ”smyg: ?

 10. Det här är lite egoistiskt, men vad vill ni göra/ser ni mest fram emot i LA? (Vill ju skissa lite på programmet)

 11. Vad har du för tankar kring barn och självkänsla? Vad tycker du är viktigt i fråga att boosta barnen med självkänsla, och visa att du/ni står upp för dem?

 12. Hur ser du på umgänget med kollegor, fikar du alltid på utsatta tider, umgås på konferenser etc eller kör du ibland lite ditt eget race? (Otydlig fråga, men jag kan ibland känna att jag mest är intresserad av själva jobbet, inte så mycket av neutralt småprat på raster – och ibland hellre läser bloggar på toa än fikar?)
  Fråga 2: Du verkar ha en så härligt oneurotisk inställning till vänskap (avundsjuk!) ; känner du dig aldrig liten, bortvald eller upplever en obalans i hur mkt en lägger ner sig? OM: hur hanterar du detta? Älskar bloggen!!

 13. Okej… hur nitisk är du med nyttig mat till barnen? Hur förmedlar man till barn vad som är bra att äta utan att skuldbelägga mat, glass, godis? Känner att detta är ett tungt ansvar pga ett av mina barn äääälskar mat, godis och glass. Vi har ju våra regler (godis på lördag, glass någon gång när något är festligt och så) men det blir ofta bråk och jag känner mig elak som förvägrar barnet det goda. Tips?

 14. Jag ska gifta mig i april och vill gärna ha dina do’s and dont’s angående bröllop! Ert ser ut att ha varit så jäkla härligt! Gärna tips på hur ni gjorde med bordsplacering, gästlista och typ underhållning för gästerna (typ quiz på borden, små korta roliga texter om varje gäst ja sånt som en del har du vet). Kram och tack för allt bloggande

 15. Du ska på bröllop (gäst inte brud). Vad tar du på dig? Inget angivet angående klädsel på inbjudan.

 16. 1. Vad tror du dina läsare gillar bäst med din blogg, respektive sämst?
  2. Hur mycket pengar i procent efter alla räkningar, pengar till mat etc är betalda är rimligt att spara på lönen?

 17. Sen på bollen men kanske hinner jag komma med i del 2! Jag behöver förvaring för mina stickningar och garn. Nåt som kan stå framme fast undangömt för små 1-åringar. Har tänkt puff med förvaring men kan inte hitta någon vettig till ok pris. Måste inte vara ikea-budget men lägger verkligen inte hur mycket som helst nu när man har små barn.
  Har också sneglat på afroart-korgar men vet inte. Kan så lätt bli malplacerat om man inte får till det.
  Vi bor alltså på 47 kvm, så drömmen om en fin stor möbel med mycket förvaring får vänta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.