Kalashelg

Hjälp vilken intensiv helg. Vi började lördagen med att fixa ett sexårskalas. Juni har alltid älskat kalas men för två år sen, när vi var nyinflyttade och hon knappt hade börjat på förskolan än så kom det bara ett barn på hennes kalas (två till hade tackat ja men blivit sjuka). Nu var de femton barn totalt och även om det är i mesta laget funkade det jättebra. Så gulliga ungar! Känner mig väldigt glad över att hon fått så fina vänner här. 

Vi har också haft gympa, simskola, hälsat på vänner i deras trädgård och lite annat under helgen. Och ikväll har jag ju födelseafton. Hoho om jag hade en sån tradition seriöst? Nä men Martin lagade i alla fall risotto med krabba, musslor och halstrad salmalax. Det var otroligt gott. Vi avslutade med marängswiss med varm chokladsås. Och Sara och Johan var här. 

Detta blev ett ostrukturerat dagboksinlägg. Men jag var tvungen att ersätta det halvdåliga aprilskämtet med något. Nu måste jag sova. 

Ses imorgon! 

Tips förresten: ni ser väl Big little lies?

9 reaktioner till “Kalashelg”

  1. BIG LITTLE LIES! SÅ BRA! ursäkta versalerna. Men så spännande och bra när Nicole Kidman pratar med terapeuten och får bekräftelse på att hon måste lämna sin man pga av misshandeln. Så bra! Så ambivalent, men ändå så säkert.

    och när du läser detta är det ju din födelsedag! GRATTIS! Älskar din blogg och tycker att du är så rolig och smart och snäll. <3

  2. Stort grattis på dagen! Hoppas den blir fantastisk!!

    Och JA! Så bra, Big Little lies, vilken cast dom fått ihop. Känns som alla briljerar. Såg sista avsnittet nu på förmiddagen (enda fördelen med att vabba med 6-åring, man hinner annat in emellan) och den gjorde mig inte besviken! Vill se meeeeer!

  3. Fruktansvärt bra serie! Läste ut boken för nån vecka sedan och är överraskad. Boken var skitbra den med tyckte jag.

    Just det, grattis på födelsedagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.