Kära dagbok. Lördag.

Efter Junis cheerleadingträning skulle vi till Etnografiska tillsammans med några kollegor till mig, och deras familjer. Men först skulle vi reklamera en biltvätt (fråga inte…), sen blev Arve vrålhungrig och Juni hade ätit upp även hans macka under pausen på träningen, han behövde dessutom gå på toa och sen orkade jag inte hetsa på alla, vi hade ändå kommit så sent. Vi ställde in, handlade på Ica Maxi och åkte hem.

Därefter var jag på uselt humör så gjorde det enda rätta: bäddade ned mig i sovrummet och sov nog nästan två timmar, med avbrott för lunch. Barnen lekte under tiden och Martin fixade i köket och såg på fotboll. Detta otroliga: ingen störde mig!

Som vi alla vet är sömn helande och jag vaknade som en bättre mamma.

Lägg till P3 Guld, ett avsnitt Smilf, lagandet av en lasagne och det var ungefär min lördag.

3 reaktioner till “Kära dagbok. Lördag.”

  1. Alltså, blir så avis på folk som har barn som kan leka själva! Har en 3-åring som blankt vägrar några såna påhitt. Och visst är det mysigt att vara tillsammans, men ibland skulle jag vilja ligga på sängen en kvart och läsa en bok, samtidigt som maken kan laga mat ifred. Typ.

  2. Jag är verkligen helt värdelös på att sova på dagen. Har fått sluta med det helt pga vaknar alltid som ett vrak och går genom resten av dagen som på lugnande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.