Karlstad, här kommer vi

Eftersom Martin har en festival den här helgen (jag är förresten så stolt över hur hårt han jobbat för att boka jämställt och medvetet överlag, den är 43/57, inte så långt från 50/50 ändå) så är jag föräldraledig torsdag och fredag. Vi lånar ut vår lägenhet till en kompis och åker till Karlstad hela familjen. Så härligt! 

Tiden går fort när man hälsar på en helg och jag har knappt hunnit träffa några vänner vid tidigare besök. Men nu ska jag i alla fall luncha med två vänner, träffa två av Junis saknade kompisar med familjer och förhoppningsvis kan jag också gå på festivalen på lördag kväll. Det beror på hur cool Arve känns med barnvakt, han är ganska separationskänslig just nu och – inte minst för barnvaktens skull – vill jag inte lämna ett ledset barn. Dessutom ska jag och mamma gå på spa på söndag. 

Jag är vanligtvis tokig i olika behandlingar men den här gången har jag bara bokat en åt mamma. Själv tänker jag ligga på nån schäslong och sova eller läsa under tiden.  Och så ska vi äta frukost- och lunchbuffé, bada, basta och njuta. 

    

2 reaktioner till “Karlstad, här kommer vi”

  1. Jag gissar att du skriver allt mindre om Juni eftersom hon börjar bli allt större. Om du inte har något emot att jag frågar så undrar jag hur hon har tagit flytten? Har hon börjat på förskola här? Gick det bra? Vi funderar nämligen själva på att börja om på ny ort och det känns som ett så mycket större steg nu när vi har barn. Läskigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.