Lågvattenmärke ändå (plus vad får jag inte missa i Prag?)

Juni tappade sin andra tand häromdagen. Jag har sagt att det är lika bra att vänta med att låta tandfen komma tills Martin kommit hem så att han fick se den först (egentligt skäl: jag had glömt ta ut kontanter och växla en tia). 

Igår fick hon äntligen lägga fram tanden, med en liten lapp där det står ”Hej snälla tandfen. Kan jag få behålla min tand men ändå få en peng? Hälsningar Juni.”

När hon vaknade och spänt tassade ut för att se om hon fått något var allt som igår. Både jag och Martin hade glömt lägga dit pengen. 

Men det är liksom såna dagar nu. Sen jag fick en luftrörskatarr för några år sen så sätter det sig direkt i luftrören när jag blir förkyld på vintern. Jag känner mig som lite astmatisk. Martin är superförkyld och barnen känns också lite skruttiga, sådär så man tar örontempen både morgon och kväll för nu har de kanske fått feber. 

Det är ganska mycket på jobbet inför jul, till stor del självförvållat. Jag har kommit på några små idéer jag vill testa i julkampanjen och så ska jag vara ledig onsdag-fredag för att åka till Prag och fira min pappa som fyller jämnt. Jag kommer väl jobba lite därifrån också, men allt ska vara förberett och schemalagt innan dess.

Äsch, jag ska inte klaga. Det ska bli urhärligt att åka till Prag med mina föräldrar och syskon och deras respektive. Och bra att varva ned lite (?) inför jul. 

Passar på att fråga detta: vad får jag inte missa i Prag? Jag har bokat bord på två restauranger (La Rotonde och Las Adelitas) på kvällarna och tänker ev gå på nån spa-behandling. Jag har också tänkt gå till Holešovice och det moderna museet Dox. Och ev nån klubb med karaoke. Men mer? 

2 reaktioner till “Lågvattenmärke ändå (plus vad får jag inte missa i Prag?)”

  1. Missa inte mixology-baren L´Fleur: http://www.lfleur.cz/
    Alltså, de drinkarna.. Wow!
    Och miljön är väldigt fin, och tokbra musik!
    När vi kom dit såg det stängt ut, det är väldigt mörkt där inne men man vänjer sig snabbt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.