Livrädd! 

Jag tänker inte så mycket på mitt liksom medfödda utseende. Det är vad det är, jag har ingen sån där rak modellnäsa och även om jag tycker det är väldig snyggt med lång hals skulle det förmodligen se konstigt ut till resten av kroppen. Alltså jag tycker ändå det är kul med smink och sånt, men nojar liksom inte över att Juni tycker att mitt födelsemärke i pannan (seriöst, det syns knappt) ser ut som en vårta. 

Men nu!! Jag är på Stora Teatern i Göteborg för att vara med på ett evenemang och när jag tänkte pudra mig lite snabbt upptäckte jag att det ena ögat sjunkit in i hålan mycket djupare än det andra. Det var som en jättemörk skugga där. Har jag fått nån tumör eller vad är det frågan om? Gnodde på concealer i panik. Men jag undrar om det var ljuset som kom in från ena sidan av badrummet bara för nu tycker jag det blev lite bättre. 

Hetsgooglar nu hur insjunkna ögon vanligt folk har. 

(Typiskt inlägg som Martin tänker ”Hanna, man behöver inte berätta allt” om hehe)

7 reaktioner till “Livrädd! ”

  1. hehe. Ljuset Hanna, ljuset är ALLT.
    Du är inte dödligt sjuk, du har antagligen bara en lampa rakt över dig, lite åt det håll som du upplever att ditt öga är insjunket.
    Krya på dig! 😉 kram

  2. Men åh ja. Så där nojig kan jag med bli över precis vad som helst. Med en sambo som – inte helt delar min orolighet, så att säga ?

  3. Äsch på Martin! klart du ska dela med dig, det är ju det som gör att det är så kul att lösa din blogg! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.