Man har olika fobier

Vissa får panik av magsjuka, andra får krypningar över hela kroppen vid tanke på alla små djur som bor i en gran. Men vi kan ändå inte ta fram den deppiga lilla plastgranen i år igen. Juni frågade om vi kunde vattna vår gran lite så den blev lika hög som en vanlig julgran så jag fick förklara att den vi brukar ha är i plast. Och igår hade hon ritat en jättefin teckning på när jag glädjestrålande står bredvid en normalhög julgran och har satt stjärnan i toppen. Dessutom verkar jag inte ens allergisk längre, har ju testat med fyra minigranar i ett fönster. 

Vi (Martin) får alltså köpa en gran, ställa den i källarförrådet så att djuren vaknar till, gå ut och skaka den och sen bära upp den till vår lägenhet? 

*googlar trasselfri julgransbelysning*

8 reaktioner till “Man har olika fobier”

  1. Men djur i gran? Menar inte att förringa någon fobi här, men har aldrig märkt av ett endaste litet djur, och har haft riktig gran i alla år. ÄR JAG BLIND FÖR SMÅ, SMÅ DJUR, eller? Skönt för mig i så fall.

  2. Yes hello! Har köpt trådlösa ljus i år, nu på rea dessutom. Dock behöver varje ljus ett batteri men efter att tråcklat in de lyser det så fint. Finns olika lägen dessutom, flickering (som om de brann på riktigt) och om man vill spara batterierna kan man ha på det svagare lysande läget. Ställs in med fjärrkontroll. The future as we know it!

    http://www.kjell.com/se/sortiment/el/belysning/julbelysning/ledsavers-julgransbelysning-tradlos-p64103#ProductDetailedInformation

  3. Minns tillbaka när jag var gravid med Isolde och firade jul hos mina svärföräldrar som julpyntat men inte hade nån gran det året. ”Skaffar ni inte julgran i framtiden kan ni glömma att fira jul med ert blivande barnbarn” väste jag samtidigt som jag hormonstinna svalde en klump i halsen eftersom min jul kändes helt förstörd. Nu för tiden har de gran. Den är av plast, men jag håller tyst. Oftast. Men jag är en charmig svärdotter på många andra sätt. Mvh / granhitler

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.