Måndag 

Jag är ungefär lika trött som om jag hade varit uppe och följt Oscarsgalan. Det gjorde jag såklart inte. Men jag var ändå uppe lite längre än vanligt, för att hinna umgås och prata med min man. Sen hann jag precis somna, strax efter tolv, men då vaknade istället Arve. Martin hjälpte honom att somna om två eller tre gånger medan jag sövde om honom vid femtiden. Aaaaaaaaaa, tvåårsåldern med alla drömmar och nattlig bearbetning av intryck, plus en förkylning på det. Så kass sömn på familjens yngsta.  

Jaja, nu säger jag i alla fall HEJA ALICIA, vilken stjärna! Och kollar mingelbilder och klipp från galornas gala medan jag försöker vakna till. Har en trött och gosig Arveklump i famnen, han ser på Träd Fu Tom eller vad det heter, så märkligt program. 

Men detta: klockan är inte ens sju och det är ljust! Igår var jag uppe en sväng vid klockan sex och då var det redan gryning, nu är verkligen ljuset här igen. 

Apropå det jag skrev häromdagen, med långa vintrar. Hur man påverkas av årstider och ljus och sånt är något jag blivit varse först de senaste åren. Innan tyckte jag att allt hade sin charm och att det var vilsamt med en mörkare årstid och att våren var värst med pollenallergi och lukt av förruttnelse och hundbajs. Nu tycker jag att det enda bra är med vintern är att det är enklare att lägga barnen när det är svart ute. Kom vackra vår! 

 

5 reaktioner till “Måndag ”

 1. Hej Hanna! Jag vill bara lämna ett meddelande om att jag brukar läsa din blogg och tycker den är fantastiskt bra. Vi stötte på varandra under din tid i Karlskoga. Jag jobbar på Mefiacity/Noll-586 och jobbade en hel del med Karlskogafesten. Nå, nog om det. Fortsätt skriva, jag älskar ditt sätt att uttrycka dig. Mvh Emma

 2. Hej!
  Är en trogen följare av din blogg! Har lite funderingar som jag hoppas du kan hjälpa mig med 🙂
  Bor i Karlstad och planerar att flytta till Stockholm i höst med man och två barn. Min undran är hur ni gjorde med sälj och köp av lägenhet. Sålde ni först och köpte sen, eller tvärtom?
  Hur valde ni område i Stockholm att bo på?
  Hur stort bor ni? Delar barnen rum?
  Sökte ni och fick jobb där innan ni flyttade?

  Hoppas du har tid och lust att svara på mina funderingar. Kanske du har något mer att tipsa om.
  Ha det bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.