7 reaktioner till “Men Kerstin…”

 1. Ja hur kunde det få publiceras?! Nog att en skribent kan få hjärnsläpp, men redaktörerna? Det är liksom så dumt så man inte fattar vad som står….

  1. Texten är så out of date, bisarr och tillhör en annan tid, men att den inte skulle få publiceras eller att redaktörerna inte gjort sitt jobb, nyfiken på hur ni resonerar där för jag håller inte med.
   Jag tänker är en krönika. Det är meningen att krönikören ska reflektera över något, även om det inte faller alla i smaken.
   Ibland håller man med krönikören, ibland inte. Redaktören ska ju finnas där för att kontrollera faktafel och se till att det som skrivs inte strider mot nån lag, inte säga nej till en publicering för att läsare är av en annan åsikt än det som framförs i texten.

   1. Ok du kanske har rätt. Det känns bara så sjukt märkligt, som att nån skriver en rasistisk krönika typ. Det här handlar dessutom om specifika personangrepp, är det alltid ok? Kan en redaktör verkligen inte sätta stopp gör riktigt ruttna värderingar…? Nej det kanske inte heller är pressetiskt. Man blir bara förbannad helt enkelt och tänker kanske inte helt klart.

 2. Så märkligt! och beklämmande! Blev på riktigt helt ledsen o uppgiven när jag läste det häromdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.