Men kul att du är hemma!

Igår kom Martin hem och på kvällen skulle vi kolla på The Fall och den där nya på SVT. Han åkte och handlade medan jag lade trötta barn. Sen sov jag tydligen också för natten. 

Ändå glad att han inte väckte mig, lilla barnet vaknade fem idag igen. Vi kollar på Timmy Lamm och jag funderar på att färga håret innan jobbet. 

4 reaktioner till “Men kul att du är hemma!”

  1. Å får jag fråga va du använder för hårfärg? täcker den gråa strån?? Älskar o följa din blogg Hanna! Du skriver så mycket roliga, vettiga o braiga saker! Förgyller min vardag. Hoppas vi stöter in i varann in real life nångång 🙂

    1. Men vad glad jag blev nu Aram. Det hoppas jag med!!! Wella color touch, lägger den i torrt hår (man får det fast det inte står på paketet, men det är så tidsbesparande), låter verka några minuter längre än det står. Den täcker helt ok tycker jag!

  2. Men alltså, kollar ni på flera serier parallellt? Plus bra grej ändå att somna tidigt! Känns som det har varit ditt trick sen du blev förälder? Själv är jag en hopplös nattuggla som piggnar till vid 21:00 och aldrig somnar vid nattning eller i soffan. Kan liksom inte förmå mig att gå till sängs innan 23 typ. Fast tänkte verkligen försöka ändra på dem vanan eftersom jag är en död sill om mornarna.

    1. Yes! För en del har bara ett nytt avsnitt i veckan.

      Men hur många timmar sover du per natt? Jag behöver 7-8 men får sällan mer än 6 så jag måste ta en tidig kväll nån gång ibland. För jag sitter också och ugglar en del kvällar, somnar vid midnatt, gör välling vid två och går upp kl sex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.