Midsommarplaner

Det var så härligt på bokklubben igår! Jag kan varmt rekommendera Tumi på Linnégatan om man vill testa något lite annorlunda (peruansk restaurang). Vi var rörande överens om att boken var bra, den fick en stark fyra. 

Hälsningar från färgstark men ej färgglad bokklubb på väg hemåt. 

 
Idag är jag så trött att jag känner mig yr, flera sena kvällar med påföljande morgnar där det krävts uppstigning före fem – jag är helt slut. Efter en trevlig jobbdag (med lunch på nya Usine Bistro 38 vid Fatbursparken – så bra!!) slutade jag lite tidigare och så åkte vi till fina Bandängens parklek. Sen åt vi middag på Babas i Högdalen. Mkt trevligt i söderort! 

Martin är borta ikväll så efter att jag borstat barntänder, högläst fyra böcker, lyssnat på Pomperipossa två gånger (finns läskig uppläsning på YouTube) fixat ett extra kvällsmål och borstat tänderna igen på ett barn som blev plötsligt hungrigt, kollat ett stund på Mulan och äntligen fått båda att somna tänkte jag gå raka vägen i säng. 

Men när jag ungefär raglade in i sovrummet upptäckte jag dock en vansinnigt stor hög med ren tvätt på sängen och kom dessutom på att jag rev ur lakanet imorse, utan att bädda nytt. Kände lite för att grina och tänkte lägga bort klädhögen och slänga på ett lakan bara. Men vi ska åka hyfsat tidigt imorgon och jag orkade inte vakna i nån himla röra så jag vek tvätt i ett rasande tempo. Nu har jag smörjt in mig, plockat ur diskmaskinen och slagit in paket och känner mig oerhört duktig. Till saken hör att jag städade och sorterade i kök och vardagsrum mellan ca kl 6-8 imorse. Förhoppningsvis bästa tänkbara förutsättningar för att komma iväg på midsommarfirande på ett hyfsat humör, jag har i alla fall gjort mitt bästa. Och nu ska denna stundtals überperson sova. 

4 reaktioner till “Midsommarplaner”

  1. Åhh, varför gör man alltid så!?! River bort lakanen och inser precis vid läggdags att man inte fått på några nya…sketastörigt ilandsproblem! 😉

  2. Åh, know the feeling….med lakan och tvätt och allt däremellan vid läggdags. Varje kväll – ”idag lägger jag mig tidigt”. När ska det ske ? 😉
    Nej nu ska jag hämta stora på förskolan och låta henne ta ett långt sommarlov (läs u.t går in på heltid i rollen som kock, lekledare och diverse andra roller). Den lilla ska fira ettårsdag på söndag någonstans mellan Antibes och Juan les pins och jag ska efter denna vår bannemig njuta av södra Frankrike så det dånar (med förkylning, but still).
    Ha en härlig midsommar och tack för att du delar delar av ditt liv med oss andra.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.