Mixed Grill Banjul

Jo, jag älskar ju kaftaner i olika form. Malin tipsade om Mixed Grill Banjul och jag kan inte fatta att jag inte hört om märket tidigare. Ville ha allt på sidan, både för barn och vuxna.

Ja, ni fattar:

Det slutade i alla fall med att jag beställde kaftanen Sainey.

Kolla fint paket som kom:

Den är jättefin, skönt material och allmänt härlig. Dock att den också är jättelång, jag är 167 cm och är man kortare kanske man får lägga upp den lite. Men jag älskar ändå att swisha runt med nåt långt tygsjok så det funkar fint, är väldigt nöjd. Vill således fortfarande beställa allt i butiken.

Förlåt att min ena arm har dött på den här bilden. Alla som (liksom jag) har kollat på för många avsnitt av Americas Next Top Model hör ju Tyras missnöjda röst om något så livlöst. Men när man ber en främling fota en på busshållplatsen får man ändå vara nöjd.

På foten skymtar Blankens Rio i leopard.

Läs Joannas fina historia om märket Mixed Grill.

8 reaktioner till “Mixed Grill Banjul”

  1. Nämen!!! Hur har jag kunnat missa dessa kläder? Så fina grejer! Blev sjukt uppspelt och skickade genast massa länkar till min mkt klädintresserade kompis på jobbet. Hon googlade sig snabbt fram till att dom skulle ha pop up store på MoS nu i helgen. Och åkte dit och kom därifrån med en kaftan till oss var! Vill att den rosa bomberjackan ska finnas i vuxenstrl.

  2. Om du handlar lågbudget såg jag att lager 157 hade kaftaner i olika färger och längder sist jag var där. Låg runt 100-lappen. Dock tror jag de kanske var lite skirare än denna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.