Nån nämnd mången glömd

Nä nu fick jag dåligt samvete för att jag bara skrev om julklapparna från Martin. Har fått massor av fina klappar. Som en spa-hotell-natt med syrran på Steam. Så mysigt det ska bli.

Byter ämne: Jag har haft lite svårt att blogga den senaste tiden och känt mig självkritisk. Det blev ju inte precis bättre av de ca tio senaste inläggen. Kanske det kan vara dags att fundera på att runda av bloggandet, efter 12,5 år? Mitt ”motto” har alltid varit att den dan jag inte känner att varje inlägg är kul att skriva så slutar jag.

Äsch, jag ger det väl några veckor till, kanske bara är opepp just för tillfället.

Nu ska jag i alla fall somna. Ser stjärnhimmeln genom fönstren. Mysigt.

Godnatt!

17 reaktioner till “Nån nämnd mången glömd”

  1. Neeeeeej! Kör på! Ta en paus el var tråkig ett tag, du hittar flow igen!! Jag gillar bloggen och dig oavsett.

  2. Instämmer med ovanstående, sluta inte! Älskar din blogg och så roligt att ha läst den så länge som 10 år?

  3. Åneeej ånej Hanna. Sluta inte? du är min enda blogg. Å jag har följt dig några år nu alltså. Ta ett break bara å kom igen när du känner dig mer peppad??

  4. Ja, jag kan ju inte säga att du måste fortsätta blogga bara för att du har min favoritblogg. Om du slutar så kommer du ju att fortsätta finnas i verkligheten ändå. Gör det som känns bäst! Kram!

  5. ERA GULL! Denna bekräftelseboost var tydligen vad jag behövde. Fast det visste jag inte själv såklart, så pinigt om jag fiskat efter detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.