När vädret kräfva läppstift 

När jag skulle gå till jobbet regnade det. Alltså gick jag ut i nytvättat, blött hår och med läppstift. Läppstift är bäst när allt är grått.

Jag är av eller på. Endera går jag till jobbet osminkad och med sov-tofs eller så har jag eyeliner och struken klänning. Håret är visserligen aldrig on fleek, det är för tidsödande att platta och ändå osäkert om det blir bra. Men jag har alltid duschat kroppen på morgonen. Och smort in ansiktet.


Annat utseenderelaterat: När nån (ca jämnårig) klagar över att hen har fått ett (1) grått hårstrå. Då känner jag för att ropa, på min ”jag-har-sett-massor-av-danska-serier-danska”

HOLD DU DIN KÆFT!


Apropå serier: har ni sett att Happy Valley finns på Netflix? Nu väntar jag bara på att de ska köpa in Borgen så jag kan se den från början.

Slut på lunch-inlägg!

12 reaktioner till “När vädret kräfva läppstift ”

 1. Rekommenderar starkt ”Marcella” när den kommer på netflix (tror det är 1 juli). Brittisk kriminalserie, dock skapad av Hans Rosenfeldt. Sååå spännande!

 2. Jag är ju en av dem som avgrundsvrålat över mina grå. Har nu 5 under uppsikt som jag rycker när de växer upp. Dock att jag aldrig fattat att typ alla jag känner färgar håret. Lättnaden när ”alla” mina vänner bara ”Jag har maaaassor av grå, har haft sen jag var 27!”. Jag som trodde jag var själv!

 3. Ameh, sen alla blondiner som ba: jag har inga gra har alls och man ba: nej for dom syns ju inte pa dig!?
  Jag fick val ett gratt har ganska tidigt men nu ar det helt bananas. Hinner ju inte farga forens det sticker upp ett litet vitt stra. Hittade ett mycket bra spray hos min frisor som fanns for olika harfarger. Sa bra som en liten sistaminuten grej innan fest typ. Som sen bara tvattas ur.
  Man blir ju ruinerad om man ska underhalla fargen hela tiden, inte for att jag bryr mig sa himla mycket men anda. Ibland vill man ju kanna sig yngre an man ar.

  Alskar Borgen, den serien har tom gatt pa tv har i Aus!

  Har du sett Fargo? Jag har dock inte Netflix sa har dalig koll pa vad som finns just dar.

 4. Jag har inte alls nån lust att färga håret så jag skippar nog det, gråa hår till trots. För mig är det mer som att allt hår tappar färgen på en gång, inte enstaka gråa hår…

  1. Jag har färgat håret då och då sen sjuan och tyckt det varit kul. Men det känns inte alls lika kul att färga för att dölja något som det har gjort att färga för att testa en ny färg eller nyans.

 5. Jag har massa grå, skulle vara helgrå om jag inte färgade. Min sambo däremot är 11 år äldre och har inte ett enda grått hårstrå. Livet är orättvist…Måste färga en gång i månaden annars ser det hemskt ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.