Nästan sommar

För nån vecka sen snöade det och var iskallt, våren kändes så avlägsen. Idag åt jag lunch utomhus, min kollega satt i bara linne och det var superhärligt. 

Men sommarvärme betyder också:

1. Att jag inte vet hur jag ska klä mig/inte har några kläder. Allt är svart och vintrigt. Vad hade jag förra sommarn? Jag lade världens största order på t-shirts och andra överdelar. Kommer väl behålla 1/10 plagg men ändå skönt att prova hemma i lugn och ro. 

2. Att jag vill ta ut ögonen från deras hålor och klia dem med diskborste. Förra året kliade jag så att bindhinnan (tror jag den heter) hasade ned. Ja, det såg fruktansvärt ut och skavde nå så jävulskt. 

På instagram såg jag reklam för kry.se, att man får första läkarbesöket gratis nu. Efter tre minuter pratade jag typ facetime med en trevlig läkare samtidigt som jag satt kvar i soffan med Arve i knät och kollade på Toy Story. Fick mina allergirecept utskrivna på nolltid. Så sjukt smidigt? OBS ej sponsrad. 

Uppdaterat: Lina läste och skickade den här bilden. Spot on! 

4 reaktioner till “Nästan sommar”

  1. Jag rensade bland mina kläder för en vecka sedan. Jag har inte köpt nya sommarkläder på 7 år? Det är katastrof…. Hej linne i grönt, blått och rosa… urtvättat och formlöst. … suck. ..

  2. Aaaah lecrolyn ögondroppar och nässpray! Räddaren i nöden (dvs nu under våren) Kliar ihjäl ögonen utan lecrolyn!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.