Natten är här

Riktigt proffsigt att maila en kollega klockan ett på natten… ? Jag jobbar sällan såna här knäppa tider men det här är min mest intensiva vecka på året. Nåväl, skickat är skickat. Imorgon har vi det tredje och sista eventet inför mors dag och förutom en utebliven bokleverans (dhl …) är allt på banan. Jag är nervös, lite stingslig. Inte inför enskilda detaljer, som träffen imorgon. Mer för hela resultatet, den samlade kampanjen. Måtte det gå bra. 

Martin är hemma igen, efter en helg i Manchester. Jag hade städat fint och köpt en bukett röda rosor. Tyvärr dog mitt goda humör efter en halvtimme, jag behövde komplettera min sista uppgift på kursen och var trött på folks kommentarer i sociala medier (ärligt talat, hur kan man ens använda uttryck som att ”kvinnorna i DR Kongo har det lyxigt som får föda på sjukhus, i Sverige minsann får man föda i bilen” eller ”snart har vi det sämre än i Kongo”. Nej, jag tror inte att vi kommer att behöva gå till fots i kilometer, kanske mil, för att föda. Eller att det sjukhus där vi föder är mest känt för arbetet med alla våldtagna kvinnor, där man de senaste tjugo åren opererat ungefär 40 000 kvinnor som utsatts på de mest fruktansvärda sätt och småbarn som våldtagits osv. Att man vill engagera sig för förlossningsvården i Sverige är superbra och viktigt, gör det! Men ställ inte grupperna emot varandra. Herregud!) och fast jag hade velat kolla på ett avsnitt The Affair och prata om hur han haft det satt jag där med missnöjt ansiktsuttryck och datorn i knäet. 

Nu är i alla fall kompletteringen inskickad. Och imorgon är en annan dag, som Tommy Nilsson brukar säga. Med tid för The Affair och goda samtal. 

Nu ska jag sova i prick fem timmar innan alarmet ringer. Skriver ej detta för att kokettera. Jag är mer den som koketterar när jag lägger mig kl 21. 

6 reaktioner till “Natten är här”

 1. Skönt att han kom hem innan det förmodade terrorattentatet. När det kommer till inskränkta kommentarer i sociala medier som imploderar jag snart.
  Kram och BRA jobbat med allt!

 2. Å, heja Hanna! Så impad över hur du hinner med allt.
  Älskade Tommy Nilsson-referensen, den ska jag använda mig av de närmaste veckorna när slutprojektet innan terminen är slut känns omöjligt.

  Lycka till med kampanjen också, den självklara presenten i vår familj!

 3. Ja gud hag såg kommentsrerna. Mon djö.
  Proffsigt bemött! ?? Personligen sprängde jag en ven i tinningen av irritation.

 4. Ja, men vad är detta om att alltid ställa saker emot varandra?
  Det känns som att det särskilt kommer upp när det diskuteras kvinnofrågor, eller så är det bara jag som reagerar extra mycket på det då? Helt onödigt att ställa grupper emot varandra!

  Sedan måste jag flika in att det väl ändå var Christer Björkman som vann svenska Melodifestivalen med Imorgon… Förstår om ingen minns det, han är ju inte världens bästa sångare. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.