Nu är det fint 

Jag bokade en resa till mig och Martin lite snabbt, inför hans födelsedag i november. Lite väl snabbt visade det sig. För vi har inte nån barnvakt den helgen. Snopen smiley.  

Då sa Martin att han tycker att jag ska utnyttja min biljett ändå, så stannar han hemma med barnen. Jag kunde inte säga nej till det erbjudandet. Jaha men grattis älskling, då drar jag till Warszawa med Svansson ett par dagar. Ändå dödshärligt!

Det här säger tyvärr en del om mig: jag är helt uppspelt över att få åka till ”nya Berlin”. Berätta mer, till exempel om vad som är Warszawas Berghain? Tack på förhand. 

Sen längtar jag hemskt mycket efter att göra någon utflykt med Martin också, men det blir en senare fråga. 

Mer saker jag är glad över: 

– jag ska också åka ensam till Prag i december. Eller ensam och ensam, med min ursprungsfamilj och syskonens respektive. Men ändå. Så lyrrigt! 

– jag har inte cancer! I alla fall inte i livmodersområdet. Jag är verkligen inte hypokondrisk även om det kanske verkar så efter det där om insjunkna ögat? Men man ska faktiskt ta sånt (dvs diverse symptom) på allvar. 

– mina nya skor

– att min noja över kommande skolval gick över på några dagar. Ja, det är alltså snart dags att välja skola inför äldstas start i förskoleklass och jag insåg att vi har noll chans att hon får plats på den lilla fina friskolan nära förskolan. Men nu har vi enats om ett annat alternativ, en jättestor skola med hög ambitionsnivå som också ligger nära. Det blir säkert bra. 

– att M mobbade mig för mina stora fötter och sa att ”Per Morberg ringde och ville ha tillbaka sina skoterkängor” osv när jag provade de nya skorna, och jag skrattade så jag höll på att bryta av skohornet. Man skämtar liksom bara på det sättet när det är god grundstämning, annars blir det fel. Älskar när det är god stämning. 

9 svar till “Nu är det fint “

 1. Haru hotell i Warszawa? Mina kompisar var där nyligen och bodde på ett förjävla snyggt.

  1. Du kan till och med få en länk: http://www.rialto.pl/o-nas

   1. Underbart. Det ser jättefint ut!

 2. Daniel skriver: Svara

  Restaurangtips Prag:
  http://www.koberestaurant.cz/en/menu.php (Wenceslas Square 11)

  Carpaccio till förrätt och Kobe stek till huvudrätt, sen är man ganska nöjd.

 3. Skönt att du inte hade cancer 🙂

 4. Hejhej från stl 41/42. Kallar dom kärleksfullt för ”båtarna” Komplex när jag var yngre pga norm att tjejer ska ha små nätta fötter. Nu inga problem (tack bla internet och alla beställningsmöjligheter) ☺

 5. Pernilla/I will not keep calm skriver: Svara

  Ja jädrar vilka snygga skor!

 6. Lina J skriver: Svara

  Men berätta mer om skorna, hur VAR de?!

  1. Så härliga! Bianco-modellen funkade tyvärr inte alls på mig så de får åka tillbaka. Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.