Nu är det fult

Att det kan skilja så mycket på en lördag och en söndag. Igår var vi hos vänner hela dagen, Juni och deras barn kunde gå själva till lekparken, Arve var lycklig över fri tillgång till barnens duplo och dinosaurier. På eftermiddagen var vi på ett trevligt 30-årsfirande. En härlig dag. Alla glada och nöjda. 

Idag har Juni ont i örat så förutom att Martin tog med Arve till hans bollek har vi varit hemma hela dagen. Jag blir på ett uruselt humör när vi inte kommer ut och gör något! Jag antar att det dels beror på att jag blir medveten om allt man borde ta tag i när man är hemma en ledig dag, sortering och städ. Dessutom känner jag mig som en tråkig mamma som inte vill vara med och leka och så fort jag tar tag i nåt städ eller fix häller Arve ut pärlor på golvet eller så är det dags att laga lunch. Dagen går som i sirap, jag är allmänt ineffektiv och stör mig på att inte Martin driver några projekt. Dessutom är jag trött och har huvudvärk. 

Jaja, nu har jag i alla fall organiserat om min garderob, dammsugit och torkat golv. Och så ska jag lägga mig tidigt så att jag vaknar på bättre humör imorgon. 

Nästa helg åker vi till skogen som vanligt. 

2 reaktioner till “Nu är det fult”

  1. Så himla mycket +1 på detta!
    Hatar när man inte kommer iväg eller tar sig för att göra något. I lördags; Skansen från öppning med vänner till båda barnen fr förra fsk (samt mkt trevliga föräldrar). Därefter båt över till Kvarnholmen och kusiner till ungarna, för grill, vin och lekande barn. Igår; tidig morgon, inget hände, ingen annan än jag verkade vilja göra något (och jag ville ändå vara med familjen). Gah!

  2. Känner helt igen känslan. Rastlös och handlingsförlamad i samma stund i hemmet. Vill också hitta på saker om helgen. Sen kan vi tvätta, diska städa. Men Först något kul 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.