Nystart

Nu är jag här igen och planerar att babbla på som om det här uppehållet aldrig hade hänt. Som vanligt kommer bloggen att vara fylld av ”intresseklubben antecknar” och jag kommer också att ha ständigt dåligt samvete för att jag inte svarat (tillräckligt snabbt) på kommentarer. Men strunt i det. Nu kör vi.

61 reaktioner till “Nystart”

 1. BÄSTA NYHETEN IDAG!!!! Har saknat bloggen på ett näst intill stalkigt sätt.

 2. Härligt att du är tillbaka! Har läst bloggen i flera år (4? 5?) men aldrig kommenterat. Dålig stil, jag vet!

 3. Va rolugt att du är tillbaka! Tycker jättemycket om att läsa dina vardagsberättelser 🙂

 4. Hurra vad braaa! Jag har gått in här några gånger i veckan (nä, jag har inte hajat feedar) som en ledsen hund som sörjer sin döda valp eller nåt och så är du plötsligt tillbaka! Hunden viftar på svansen så att hela kroppen svajar 😉

 5. Åh vad glad jag blir! Blev så ledsen när jag såg att du tagit en paus, och framför allt pga orsaken. Och så idag, av alla dagar, så kikade jag in här i hopp om att du skulle ha kommit tillbaka, och så hade du det!!! Ser fram emot att få fortsätta ta del av dina kloka och roliga tankar, tack för det Hanna!

 6. Åh vad roligt! Har saknat dina inlägg om allt och inget. Har tom börjat klippa mig hos ”din” frisör när jag inte visste vart jag skulle gå. Tack för tipset!

 7. Åh välkommen tillbaka, har verkligen saknat bloggen och funderat på hur jag skulle kunna kontakta dig för att be dig börja skriva igen. Kram och hoppas du slipper obehagliga kommentarer, tycker annars det här kommentarsfältet burkar vara väldigt snällt och tillåtande med diskussioner på en bra nivå.
  Kram

 8. Heeeeeej! Välkommen tillbaka. Din blogg är min favoritblogg och jag har saknat den (på ett nästintill stalkigt sätt som Marie sa högre upp ;))

 9. Hurra! Vad jag har längtat, klickade in för att kolla! O blev jätteglad! Hurra!

 10. Nu upptäckte jag också att du är tillbaka. Så glad jag blir – har saknat dig som en vän!
  /Anna

 11. Å halleluja. Du är tillbaka! Jag hade nästan gett upp och tog en chansning så här när jag väntar på att stora tjejen ska somna. Kul kul kul att du och bloggen är tillbaka! Kram och hej!

 12. MEN SÅG DETTA NU!!!
  Trodde bara att det var en massa gamla inlägg som låg kvar på bloglovin. Tjoho, vad fint! Och jag måste bara säga att din blogg ju är som ett litet community. Det är alltid så bra och kloka människor som alltid svarar på så bra och konstruktiva sätt. Håller nu tummarna för att idioter håller sig borta.

  Hej hopp och glad vår!

 13. HURRA! Nå ble jeg veldig glad! Supert at du er tilbake, det er så koselig å få være hos deg <3

 14. Tjoho! Visste väl att det skulle löna sig att inte ta bort din blogg från favoriter!
  Kul att du är tillbaka:) :)!

 15. Ja! Hurra! (En som har kollat av och till och hoppats att du skulle ändra dig….)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.