Nytt till bokhyllan 

Äntligen kom dagen när vi kunde börja fylla de nedersta hyllorna i bokhyllan igen. Jag köpte mässingsfärgade bokstöd och färgsorterade glatt in böcker. 

Och apropå böcker eller avdelningen ”När man är vaken lite för mycket på natten”:

Detta köp kommer sig av att nån lagt upp en bild på boken ”Susanne flyttar till Vällingby” och jag fick längtan efter typ Merri Vik. Glömde väl min fåniga fobi för okända personers gamla saker. 

 

3 reaktioner till “Nytt till bokhyllan ”

  1. Åh! Åh! Åh! Merri Vik! Har n ä s t a n alla Lotta-böckerna och scannar med ett vant öga av de röda Wahlströms-ryggarna varje gång jag är på en loppis för att söka efter de jag saknar. Feel good på riktigt (både att läsa och spana efter)!

    Och hej förresten! Första gången jag kommenterar, men jag läser mer och mer regelbundet din blogg. En fin blandning mellan vardag, allvar och trams (och det sistnämnda då i ordets allra mest positiva bemärkelse!).

    1. Fröken Sprakfåle! jag ärvde min mammas kusins böcker och läste, laäste läste. Rätt annorlunda än verkliga livet, men jag älskade dem 🙂

  2. Åh, Lottaböckerna, har starka minnen av att ha skrattat så jag tjöt på ett tåg och skämt ut min stackars lillebror som inte ville kännas vid den skrattande galningen 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.