På 100wattaren

Idag är jag på gala tillsammans med min chef. Jag är ackrediterad (till en pressplats) så förvänta er en superseriös rapport. 

Uppdaterar alltså inlägget allteftersom… 

Uppdatering 1, lunch. Så sjukt god mat, allt serverat som små portioner/snittar. Nån god lax, marinerad fläskfilé, räkor och löjrom från Vänern. Och vinet, äckligt var det INTE. Jag hade extremt bra sällskap från Berghs. 

Och min chef hade matchat nomineringsknappen. Uppdatering 2, galan börjar: Tilde de Paula Eby är konferencier. Hon är 100% trygg såklart. 

Uppdatering 3, prisutdelning: Varför gick jag inte på toa innan galan? Nej jag passade på att fotas i TTs automat. 

Det är helt värdiga vinnare här. The Swedish Number var inte så otippade precis. Heja alla! 

Uppdatering 4, vår kategori: Vi vann, som väntat, inte. Men vi kom topp 5!!! Vinnaren gjorde ett så himla bra jobb för stadsmissionen och det var en ära att ens vara nominerad. Jag tror vi är de enda som gjort jobbet inhouse dessutom, de flesta har såklart byrå och arbetsgrupper på typ 10 personer. 

Uppdatering 5, klart och slut: Grattis alla proffs och tack för en fin gala. Nu åker jag hemåt med min exemplariska goodiebag från TV4. Den innehåller kaffe från Johan Nyström, pepparkaksformar och kolor från Pärlans. Hemma har Martin börjat med pizzan och sen blir det fredagsmys. 

Här finns alla vinnare. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.