Jag minns alla min partytoppar och hur de brukade… hur jag brukade ta på dem?

Ikväll ska jag på en föreställning och sen på klubb. Nu står jag i kö på H&M, där jag spenderat en timme i ett försök att hitta något till ikväll, att köpa för mina bonuscheckar. Det slutade med ett svart linne för 49:50. Men det är så svårt att hitta snygga kläder att gå ut och dansa i! Jag saknar liksom tidigt 2000-tal där man gick ut och köpte nån partytopp.

Som det är nu är jag fast i mina sena 20-nånting där jag alltid hade jeans, linne och lilljacka. Tio år senare, klipp till detta.

Jackan är visserligen i en större modell (Carin Wester för Åhléns) och jeansen är utbytta mot den här brallan. Men i stort sett är det samma sak. Nu ska jag till Johan, dricka ett glas vin och måla ögonbryn.

9 reaktioner till “Jag minns alla min partytoppar och hur de brukade… hur jag brukade ta på dem?”

  1. Åh partytoppen! En ny topp varje lördag, jeans, en flaska vin och ett par cider… Minns så många av mina partytoppar. En del med kärlek, en del med skämskudde ?

  2. Ja herregud alla toppar. Jag har rensat ut gamla kläder jag haft nedpackade sen partytopstiden.
    Var tvungen att spara den med en glittrig örn på och den lilla holkärmen var gjord av bruna ”örn”fjädrar. Så sjuk top och så sjukt att jag någonsin tyckt att den var rimlig att gå ut i helt oironiskt.

  3. Men åh, partytoppen! Gärna med glitter på, vilket passade mig vars lunarnick var MizzGlamour ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.