Resebloggen

Välkommen till min blogg. Här kommer jag att be om hjälp med att planera min semester och skriva om sköljmedel. Nä men avskyr väl när jag läser min egen blogg med nån slags utifrån-blick och den är så här tråkig 🙁

Något annat som är tråkigt är den här återkommande försommarfulheten. Varje år när det börjar bli varmt uppstår den, känner mig väl aldrig så ful. Allt är fel. Jag vet att det kommer att vända under sommaren och i augusti kommer jag känna mig hur härlig som helst, åka till affären i några små skjorts och så vidare. Jag tror att det är en kombination mellan blekhet och ovana vid sommargarderoben. När jag gick i gymnasiet löste jag detta till viss del genom att sola solarium som en galning. Ett tiokort på en månad var inget ovanligt. Får ångest vid blotta tanken. Nu för tiden får jag väl helt enkelt lida mig igenom istället, stå vid garderoben och dra i nån trasa varje morgon, önska att jag var en person som kunde göra det så här enkelt.

Den här bilden känns just nu som från ett annat liv.   

  

Men med det sagt: åh vad härligt att det känts som sommar ett par dagar! Så njutigt! 

  

13 reaktioner till “Resebloggen”

  1. Men älskar ju att läsa om typiskt vardagliga saker som semesterplanering och tvättvanor! Så du är ej tråkig. Slukar inlägg om hur man lägger upp en bra semester med barn, trots att jag inte har några själv (än). Keep it up!

  2. Men du som ser så pigg och fräsch ut! Ser liksom bilder på dig från tidiga morgnar, efter löprundor o dyl och du ser helt smashing ut!

  3. Hehe, och jag som gillade sköljmedelsinlägget massor. Nickade här för mig själv och tänkte att bra att fler tänker på sköljmedelsgrejen 🙂 skulle precis kommentera det men skrev väl här istället då. Håller hur som helst med och när man avslutat den vanan känns den väldigt konstig i backspegeln!

  4. May I ask you en grej? Hur upplever du det att bo i Farsta? Känns d långt bort el funkar d att pendla (till säg st eriksplan där mitt jobb ligger) Finns bra förskolor/skolor? Vi tittar på radhus/hus o d känns som att Farsta kan va ett bra ställe då vi inte har en massa miljoner över plus att d känns som ett ställe där kidsen kan få ett bra sammanhang. Ptja, om du orkar får du gärna skriva en rad om detta:)
    Tack för en superfin blogg/ J

  5. Ni är så himla gulliga!

    Johanna: älskar det. Nära till sjö, Farsta centrum, ridskola, golfbana, motionsspår, vad man nu gillar. 15 min med pendel till centralen, ca 30 med tunnelbana till st eriksplan (det får väl ändå räknas som ok avstånd?). Förskolorna verkar toppen, jag kollade dock mycket på olika utvärderingar innan vi sökte. Båda mina barn står i kö till friskolor ifall de kommunala skulle kännas sopiga och man vill ha alternativ. Maila gärna om du vill prata mer, eller skriv på Facebook. Och tack snälla!

  6. Å tack för input! Låter ju strålande, har sett ett radhus nu som e så jämarns fint. Får se om d blir ett köp?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.