Slutet gott, allting gott?

Jag kämpar på med positivt tänkande idag. Typiskt dåliga saker hittills:

  • Jag försov mig (eftersom Arve har vaknat >6.30 i en vecka ställde jag inget alarm, hela familjen sov till 8.10) och kom en kvart för sent till ett möte där sex personer fick vänta på mig. Så dåligt och pinsamt. Jag har typ aldrig försovit mig så det kändes väldigt ovant och förvirrande. Positivt: vaknade utsövd. Och satt på pendeln 15 min efter att jag vacklat ur sängen och hade till och med hunnit duscha. 
  • Råkade låsa min dator genom att ange fel lösenord flera gånger. Positivt: jag glömde i alla fall inte datorn hemma. 
  • GLÖMDE LÅSA DÖRREN PÅ JOBBTOAN (hur går det ens till) så att min kollega Conny kom in när jag satt och kissade. Stackars honom. Positivt: hade han kommit 30 sekunder senare hade jag istället fixat med menskoppen och det hade varit hundra gånger värre. 

Nu är jag i alla fall hemma, Martin lagar löjromstoast och kött med tryffelbea och sallad till middag (vi firar en grej) och jag ligger i soffan med en sån där vetevärmepåse på magen. Jag lobbar för att vi ska börja se Luther när barnen somnat. 

6 reaktioner till “Slutet gott, allting gott?”

  1. Älskar att du delar med dig!! Har också glömt låsa en gång, dock utan att nån kom in, men sen dess sitter jag typ alltid och stirrar på låset och jagar upp mig med ”ska det verkligen vara vridet åt det där hållet när det är låst?”.

  2. Jag har varit den som har öppnat toadörren när någon hade glömt låsa, kan säga att det inte är mycket roligare att vara den personen 😉

  3. Haha!!! Jag döööör! Tänk om han hade kommit in när du höll på med din menskopp! Aaaah!!!

    Måste bara säga att börja använda menskopp är det bästa jag har gjort!! Livet blir så mycket enklare (om man inte glömmer låsa toadörren förstås). Jag köpte den svenska koppen http://www.menskopp.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.