Snopet

Idag hämtade jag bara ett barn på förskolan, eftersom det andra följt med sin ömma fader till Karlstad. Sen gick vi och handlade i lugn och ro. Tortillabröd, creme fraiche, yoghurt, ruccola och lite annat. Betalade och gick hem. 

Utan varorna! Jag kollade inte ens på dem på bandet utan bara betalade och gick. Och kom inte på det förrän vi varit hemma kanske tio minuter. Herregud. Som tur var så var vår snälla inneboende på väg hem från skolan och skulle ändå via Konsum så kunde ta med den extra kassen. 

Framför allt var det skönt att slippa dö av skam. 

Ikväll är det jag som somnar tidigt. 

12 reaktioner till “Snopet”

 1. Hehe, har hänt mig med. Jag hann halvvägs ut genom dörrarna innan en kvinna ropade tillbaka mig. Fredag em, skrikig unge i vagnen, jag gravid och hålögd. Hon samlade ihop mina varor, tittade på mig och sa ”det hade lika gärna kunnat vara jag”. Det var en fin stund av medmänsklighet! ?

  1. Vad skönt att du inte hann hem. Jag är så glad att Tilda kunde ta med vår kasse 🙂 Älskar när man kan mötas i medmänsklighet, haha!

 2. Å Hanna, i feel you! Min hjärna är tom; TOM! Ikväll på väg till båten på musikquiz så sitter jag i min kompis bil och så bara ”men shit, jag är ju för fan nattvakt!” Hade glömt bort katterna sen i tisdags morse (eller var det måndags? Minns fan inte….) Så jag fick sitta hela quizet med ångest och sen kasta mig i bilen till Rud. Ok, sån ångest hade jag ju inte så jag struntade i quizet men ändå. Katterna lever, eller den som va inne i lägenheten gör det iaf, den som är ute såg ja inte till. Den va hungrig, törstig och kelig men ingen större fara. Herregud va ointressant för dig men jag blir fan rädd för mig själv!

  Hur som helst: Träna med Kallw tyckte jag va bra, inget mer. Svett och etikett var ju briljant! Men såg du att de väntar barn?! Hallå supersmartasnyggbebisen!

 3. Haha, åh nej! Jag är faktiskt förvånad att man inte gör sådär oftare. Så mycket den där hjärnan ska komma ihåg och tänka på alltså.
  Sov gott!

 4. Jag har jobbat i mataffär och kan meddela att det där händer HELA TIDEN. Konstigt blir det när folk inte kommer och hämtar sina varor.

 5. Jag läste detta i fredags på jobbet. Handlade mat, tränade, glömde maten på gymmet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.