Soffa, filt, chips och dip

Jag antar att det är såna här dagar, när det knappt blir ljust och man är lite halvfrusen (eller frussen som syrran säger, när man liksom känner sig lite ur form) som man allra mest behöver gå ut och springa på lunchen. Men det tar emot något förskräckligt. Brr… Jag vill bara äta lunch med mina kollegor och när jag kommer hem tända ljus, lägga nån ansiktsmask, lägga mig själv i soffan med en filt och äta något gott.

Idag ser jag liksom fram emot att komma hem från jobbet för jag har börjat städa på torsdagar och har en mental bild av hur lägenheten är lite fixad och man tänder några ljus och bara myser. Jag och Martin ska kolla på Tjuvheder eller Westworld eller Transparent när barnen somnat.

Nåväl. Ska sätta tänderna i den här intressanta artikeln nu (på pendeln). Skärmklipp

En kommentar till “Soffa, filt, chips och dip”

  1. Det är ju det som är så gött när man är en sketen amatör. Då får man känna sig ”svag”, skippa träning, frossa i lunchen och sedan vara en potatis i soffan.
    Visst man får lite ångest men det kommer alltid perioder när man hamnar i flytet då man äter lite bättre, sover lite mer och rör på sig så att man känner sig som en superstar (nåja).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.