Tar mitt straff

Jag fattar att det är osmart att festa efter en lång tids förkylning. Men det var ändå värt det. Samt att skratt sägs vara läkande?

Så vaknade jag med ögoninflammation i båda gluggarna imorse… Nåväl, får väl ha mina krokiga glasögon istället för linser ett par dagar och undvika att böja mig framåt pga trycket. Samt se ut som en mullvad.

Imorgon ska jag i alla fall jobba igen, jag har tagit noll ledigt under julen. Martin är ledig fram till nyår så barnen får ändå vara lediga i mer än två veckor och det känns som huvudsaken.

Ett tips förresten. Om ni inte har lyssnat på radions adventskalender Marvinter så gör gärna det. Den är jättefin! Lite läskig och bäst för barn (och vuxna) från ca 5 år. Lyssna tillsammans! Och kanske inte som godnattsaga. Vi lyssnade på halva när vi åkte till Karlstad, och andra halvan på hemvägen. Det var perfekt. Finns på SR Play och Spotify.

2 reaktioner till “Tar mitt straff”

  1. Mäh, jag vaknade också med ögoninflammation igår morse. Tänkte ”tur att Anders gick ut istället för mig så jag inte smittade ner nån på Båten”. Asch, det hade ju funkat finfint eftersom det var fler med smittan där! 🙂 hoppas det ger sig snabbt, för oss båda! Jag ser helt för jävlig ut…

    1. Haha! Jag fick den efter att jag sköljt ansiktet med iskallt vatten upprepade gånger igår morse. Det är så skönt när man är lite bakis. Tänker att det drog igång det på nåt konstigt sätt för var ju frisk i ögonen innan. Och KRYA, skrattade inte åt din ögoninflammation.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.