Tre bra saker idag 

 • Nyss sa min kollega ”jag vet ingenting om något, utgå alltid från det” när jag skulle förklara vem en halvkänd person är. Bästa citatet.
 • Det här stod på mitt skrivbord idag. Från en anonym. Blev såklart megaglad och rörd.  
 • Julias inlägg om saker hon stör sig på. Folk som sätter sig på yttersta sätet i kollektivtrafiken, blir TOKIG! (Skämdes dock lite över hur mycket jag skrivit på Facebook den senaste tiden…)

2 reaktioner till “Tre bra saker idag ”

 1. Hanna, kan inte du skriva lite om hur det funkar i själen att jobba med såna frågor som du jobbar med? Att hantera information, höra berättelser och på andra sätt ta del av rent fruktansvärda upplevelser och händelser. Jag är så hudlös. Jag blir så utom mig av sorg och ledsenhet. Människor är så hemska. (Jag tänker på till exempel dagens pedofilrazzia och mår så illa att jag nästan inte klarar av att stanna i min egen kropp.)

  Jag tänker att det ”i din arbetsmiljö” ändå finns mycket hemskt på ganska nära håll, i projekt och information och personer på besök och så vidare.
  Bryter du ihop?
  Tar du med det hem?
  Kan du skaka av dig?
  Hur funkar det?
  Vad fokuserar du på?

  1. Det är olika olika dagar. I onsdags blev jag tårögd för att en nittioåring hade skrivit ett tackkort för att vi gratulerade henne på födelsedagen. Hon är en givare sen många år. Och hade skrivit med sån darrig, fin handstil.

   Men ja, det är såklart tungt ibland. Men jag försöker att inte fokusera så mycket på mina känslor runt utsatta barn eller vuxna. Tänker istället: Kan jag berätta om den här personen på ett sätt som får människor att vilja ge, så att vi kan hjälpa fler. Det blir så krasst men det underlättar liksom.

   Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.