Vad ska jag skriva om?

Om du har nåt ämne du skulle vilja att jag skrev om så säg gärna till!

Tills vidare kommer ett dagboksinlägg:

Idag har jag och Arve halkat runt Tjäderstigen. Och så har jag lagat (färdiga) falafel i libabröd. Med egen hummus, yoghurt med mynta och snabbpicklad rödlök. Det var gott.

Nu somnar jag nog inom tre minuter.

(Minna, imorgon lägger jag upp tolkningen av din väns dröm förresten. Förlåt försening.)

9 reaktioner till “Vad ska jag skriva om?”

 1. Kan du inte skriva om kommunikationsbranschen och mer om vad du gör på ditt jobb? Berätta gärna mer om din yrkesbakgrund, hur du styrde in på nuvarande bana osv. Alltid intressant. Mvh /kommunikatörskollega

 2. Jag ramlade in på den här bloggen för några år sen när jag gjorde lite efterforskningar inför en utställning i Karlstad (uppväxt men bortflyttad) Fastnade såklart ganska snabbt och har läst kontinuerligt men aldrig kommenterat. Uppskattar mycket när du skriver om vernissager och konst! Skulle gärna läsa om ex. Att ta med familj på vernissage. Någon fin kulturupplevelse. Konstscen på Mindre stad jämfört med stor stad osv.

 3. Och jag vill (fortfarande) läsa om din musik, relationen till dina syskon och hur det var när ni växte upp samt vem du var när du var i dina barns ålder. Och! Vem du var på låg-, mellan-, högstadie, gymnasium osv osv.

  Gud. Har tusen frågor. Slutar nu.

 4. Jag tycker mycket om när du skriver om typ samhällsfenomen/diskussioner eller vad andra bloggare har skrivit. Dina tankar om de ämnena. Skulle gärna läsa mer om: hur blev det att ta bort twitter, böcker du läser för egen del eller med barnen, dina relationer typ Martin och vänner och barn, tankar om barnuppfostran, tips om bra bloggar/blogginlägg. Gillar typ allt du skriver.

 5. Jag önskar att du skrev lite mer praktiskt om er USA-resa, hur det var att resa med barnen.

  Vi har rest jättemycket, även med barn, men nu är de lite större och kanske är det dags för en längre resa. Tänker lite på budget, hur funkade det mat, inträden (olika vilken ålder man börjar betala), upplägg på resan osv. Vore kul tycker jag. Gillar reseinspiration.

  Gillar annars din bligg generellt ä, med blandning av livet, musik, böcker, mat och funderingar.

  Något jag ALLTID har undrat är hur du och Martin blev ihop egentligen! Kan du inte skriva om det. Minns att jag läst recap om bröllop osv, men inte innan dess.

  PS. Gick förbi dig i ölområdet på Way out West,ä i somras, men blev starstruck och vågade inte hälsa. Nästa år! ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.