Vardag

Hittade ett torkat hamburgerbröd i väskan. Det var ena barnet som bara ville ha köttet och av nån disträ anledning lade jag tydligen ned det överblivna brödet i väskan. Hittades dagen efter när jag satt i ett väntrum på SöS. Är frisk, skulle bara på möte. 

Juni ska på kalas på lördag och provade här vilka outfits som passade ihop. Marie, hon kan få prao hos dig och stilkontot?

Vi var på Books & Dreams med jobbet och jag tog en bild på Pr Hgmn och skickade till Karolina, som skrev uppsats om en av hans böcker på gymnasiet. Som man älskade hans böcker… 

Han verkade snäll. 

Misslyckades med en jordnötssås. Åt ändå, i tortillabröd. 

Utan bild: Har gått och lagt mig 19.30 tre kvällar inom en veckas tid. Ibland är sömn allt. 

7 reaktioner till “Vardag”

  1. Åh per hagman! Jag skrev, hör och häpna, uppsats om honom när jag läste litteraturvetenskap på universitetet (1997?). Dessförinnan skrev jag brev till honom för jag tyckte Pool var världens bästa bok, och hade upptäckt en stöld från en låt av Sugarcubes. Mycket stolt över den upptäckten. Han svarade! Jag var den enda som upptäckt. Ska nog rota fram brevet igen. Med andra ord – avis på att du fått träffa min (forna?) idol. Inte läst senaste boken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.