Vårruset

Jag har knappt tränat sen jag blev gravid med Juni och hunnit med totalt elva löppass sen jag började springa i slutet av mars. Idag sprang jag Vårruset på 34:16, behövde inte gå ett enda steg, spurtade till och med sista biten. Jag kände mig så glad och stolt att jag fulgrinade mig över mållinjen och såg ut ca så här: 

Sen tog jag mig samman och tog en selfie.  

Nästa lopp är Nike Women’s 10 km Stockholm, 27 juni. Mitt mål är att klara det på under 1:15. Vi får se.   

18 reaktioner till “Vårruset”

 1. Ja, så bra kämpat och bra tid också tycker jag! Sprang mitt enda lopp under min korta period som ”person som tränar” 2013 (så pass perfekt att jag råkade bli gravid den våren pga hade tröttnat men orkade inte vara quitter för 1118:e gången) och landade på 36 tror jag. Var ASNÖJD. Minns känslan! Grattis till dig!

 2. Grattis vad bra jobbat!! Och tack för att du berättade om fulgråten, jag grinade mig också över mållinjen i helgen och ingen verkade riktigt förstå de stora känslorna… 😉

 3. Grym du är! Grattis!
  Känner så väl igen den där fulgråten. När man tar ut sig så ligger den så nära och ibland bara kommer den.

 4. Hur lätt som helst ju.
  Nu har du lagt en fin grund inför 27:e. Försök jogga 2 ggr i veckan som kommer även det gå galant (behöver inte vara 5 km eller längre utan 2-3 km fungerar också om det är knappt med tid. Men det är ”viktigt” att hålla igång kroppen för då bygger man en bättre återhämtning).
  Och har du tid så rekommenderar jag att du kör yoga efter passen eller när det finns tid över (som gör att man mår bättre 24/7).
  Här är ett riktigt bra och enkelt pass:
  http://www.runnersworld.com/runners-world-yoga-center/class-4-recovery-yoga

  Spring så det dammar!

 5. Men va härligt! Blir pepp!

  Ska springa Color Run om typ tre veckor. Det är 5 km. Fixar 8 km utan paus nu, men det är fan inte kul då. Ifrågasätter målet med att springa under tiden då. Springer mest 5-6 km som träningspass. Lagom skönt.

  Har också funderat på något 10 km lopp. Men inte hittat något som passar i tid. Sen har jag börjat bli lite seg med löpningen. Men blir sugen på nu när du skrev 🙂

  Kul med mål!

   1. Jag ska springa Color run i Malmö. Men det finns säkert på fler ställen i Sverige. Kasta färger på varandra känns kul 🙂

 6. Heja heja! Känner igen mig i fulgringrimagen? jag var typ så nöjd när jag gick i mål att jag blev generad ? fick frågan om en gratisplats pga en avhoppare på syrrans jobb och bara hörde mig själv säga ja utan att jag ens märkte att läpparna öppnade sig. Ångrade mig såklart direkt men munnen sa inget. Efter 5 km jogg (klarade utan paus jag med ?) med min stora briovagn och 8 kilo plutt i var jag mäkta stolt! Och jag hade inte ens kissat på mig! Mer spring åt folket och mot 10 km!! You can do it!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.