Wunderlist

Jag har en ny favoritapp: wunderlist. Det är en app för ”att göra-listor”, inköpslistor och sånt. Jag har både privata listor och några synkade med Martin och appen är väldigt enkel och logisk.  Jag skaffade den i fredags så har inte hunnit lägga upp jättemycket, men så här ser det ut hittills. När man klickar på en lista kommer man alltså till menyn med alla punkter. Och varje punkt går att dela upp i ”deluppgifter” och sätta förfallodatum på om man vill.

 

7 reaktioner till “Wunderlist”

 1. Och älskar att använda den i jobbet. Fördela uppgifter mellan varann och alla får samma ljud (underbara plinget!) när någon slutför en uppgift.

 2. Hej!
  tack för app-tipset, precis vad jag/familjen behöver just nu! Jag och maken skaffade appen direkt, men vi gick bet när vi skulle försöka synka listorna. Måste man skaffa premiumversionen för att dela listor (eller har vi bara inte fattat hur man gör..)?
  I övrigt verkar den otroligt enkel att använda!

  1. Hmm nej, om ni inte hittar varann i listan ska det gå att bara skriva in den andras mailadress. Hoppas ni får till det, jag har bas-versionen.

 3. Tack för tipset, Hanna!
  Detta är ett problem för mig … Olika listor (har försökt få det att funka, och någorlunda funkar det väl … men ganska långt ifrån OK), lappar som försvinner etc.
  Hur gjorde du innan och använder du bara denna digitala nu?
  Är väldigt imponerad (och lite avis …) och försöker inspireras över kollen du verkar ha på allt och hur allting flyter på … Hyser ännu hopp om att själv komma i ordning en dag 🙂 Kram!

  1. Du, min framtoning som ordentlig och rejäl i bloggen är mer önsketänkande än realitet tyvärr. Kläderna inknölade i garderoben, har inte ens hämtat upp resväskan än fast jag ska åka bort imorgon och nu gick jag och lade mig istället, skjuter det på morgondagen. Men åh så gott jag mår när jag lyckas vara sådär organiserad jag drömmer om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.