Way Out West 2019

Att det kan få vara så otroligt enkelt att göra ungefär allt man tycker är roligt under samma helg? Älskar Way Out West!

Känner mig tacksam för att vi kunde få barnvakt och åka dit för att se fantastiska spelningar, dansa, äta god mat, träffa vänner, glo på folk, dricka vin och rent allmänt känna livet i mig.

Gör väl en festivaldagbok som vanligt…

I år blev min helg en dag kortare pga omständigheter. Jag åkte alltså dit direkt jag lämnat barnen på fredagen, iklädd träningsoverall och med fyra pizzabullar och en cola i passagerarsätet så jag kunde sträckköra.

Vi bodde på Flora på Grönsakstorget. Martin kom direkt från Øya i Oslo där han jobbat (mer eller mindre) sen i tisdags och hade redan checkat in i vårt lilla rum.

Vi bytte om och tog en promenad till Slottsskogen. Köpte en falafel och fick gåshud av Jireel som vi såg en stund på väg till Garden för att träffa folk.

Mötte en av mina bästisar, Malin.

Och massor av andra personer. Tog alldeles för få bilder fast det var så soligt och fint.

Kvällens höjdpunkt var The Blaze, otroligt bra, precis som för två år sen.

Sen gick vi till stan och såg Kite på Pustervik och åkte vidare till Bananpiren där vi hann precis till Yung Lean. Nej men det var så bra alltihop.

Efter det gick vi på efterfest i ett hotellrum och vid fyra höll jag på att somna i en stol (jag är verkligen ingen efterfestperson, slutar jag dansa somnar jag) så vi gick hem till hotellet.

Lördagen började med lunch på Butchers market. Åt en dubbel hamburgare och cheddardränkta pommes, perfekt.

Den första spelningen vi såg under vår andra festivaldag var Amason i regnet. Jag tycker att Amanda Bergman är en av Sveriges absolut bästa artister och spelningen var så stark.

Så bra klädda festivalseniorer.

Sen hängde vi runt några timmar, träffade vänner, dansade i Dungen osv.

Äntligen dags för Stormzy som blev festivalens bästa upplevelse för mig. Min energinivå var på 10/10.

Sista spelningen för helgen var Viagra Boys som är ett favoritband. Så pass starstruck när jag hamnade mittemot sångaren tidigare under dagen (vi hade nån gemensam bekant) att Paulina smygfotade mig och mina hjärt-emoji-ögon

Äsch, man får väl ha idoler…

Vi drog vidare till stan och hamnade på nån gigantisk nattklubb i trädgårdsföreningen. Det var galet där, men kul med variation ändå.

Avslutade natten på Lounges, drack bara vatten efter kl 23 så jag skulle vara fräsch dagen efter men det blev inte direkt en tidig kväll. Nåväl.

Sov gott, åt frukost, hämtade upp en kompis på Avalon och en på Rubinen och körde hem till Stockholm igen.

Ser redan fram emot nästa års festival!

Tack för allt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.