Om oss

Välkommen till en värld där mode, hälsa och skönhet står i centrum. Vi på hannarosell.se är passionerade över att skapa en inspirerande plattform som våra besökare kan vända sig till för att få de senaste insikterna och tipsen inom varje område. Vår vision är att erbjuda ett innehåll som är lika estetiskt tilltalande som det är informativt och användbart i din dagliga strävan efter välmående och stil.

Möt vårt team:

Hanna, medgrundare och modeexpert, har spenderat över ett decennium i modebranschen. Med en bakgrund som personal shopper och stilrådgivare är Hanna expert på att skapa individualiserade stilar som uttrycker varje persons unika personlighet och livsstil. Annas fenomenala sinne för detaljer och öga för kvalitet genomsyrar allt innehåll som rör mode på vår webbplats.

Lars, medgrundare och hälsoguru, är hjärnan bakom sitens väl genomtänkta hälsoråd. Lars utbildningsbakgrund inom nutrition och hans erfarenhet som personlig tränare gör honom till den perfekta guiden för att inspirera till en hälsosam livsstil. Hans engagemang för att integrera hälsa och välbefinnande i vardagslivet speglas i varje artikel han bidrar till.

Tillsammans bildar vi ett dynamiskt team som kombinerar våra styrkor för att ge dig, vår läsare, en heltäckande upplevelse som omfamnar allt som gör livet vackert. Vi tror starkt på kraften i att må bra och ser fram emot att stötta dig på din resa genom skönhetens och hälsans värld.